Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Pinksterweekend Schouwen goed verlopen

Toegevoegd: 10-06-2014, 08.05 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Het Pinksterweekend in de gemeente Schouwen-Duiveland is 'rustig en goed' verlopen is de gezamenlijke conclusie van gemeente en politie.

De drukte voor het Pinksterweekend kwam al vroeg op gang. Dit zorgde, in combinatie met het mooie weer, voor volle terrassen en een gezellige sfeer. Wederom heeft een groot aantal toeristen Schouwen-Duiveland weten te vinden.

Op vrijdagavond was het redelijk druk en zijn er een aantal aanhoudingen verricht. Dit was ook op de drukkere zaterdag- en zondagavond het geval, waarbij er over de gehele linie sprake was van een goede sfeer en vriendelijk uitgaanspubliek. Met name in de omgeving van Renesse werd er in de nacht van zaterdag op zondag relatief veel illegaal gekampeerd. Dit is niet alleen verboden, maar ook onveilig. Na diverse waarschuwingen was dit de afgelopen nacht al met 50% gereduceerd.

Er is weinig tot geen schade aan gemeentelijke gebouwen en eigendommen toegebracht. Ook het afval is afgenomen ten opzichte van voorgaande jaren. Zoals ieder jaar nemen de teams van politie en gemeente de opgedane ervaringen mee als input voor het volgende jaar.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ryan (11-6-2014 om 13:04)
Raar want in renesse mag dus niks meer. Als alles lekker wordt afgekapt kan er ook weinig gout gaan. Weinig om trots op te zijn!
Toezichthouder (11-6-2014 om 11:28)
Misschien had Anja destijds een andere keuze van woonplaats moeten maken aangezien zowel Scharendijke als Renesse grote vakantieparken bezitten die al jaren bestaan. Dus af en toe overlast van jongeren wat algemeen bekend is had ze vooraf kunnen weten aangezien deze plaatsen al jaren bekend staan als geliefde vakantie bestemming voor groepen jongeren. Al met al volgens mensen die er verstand van hebben dus politie , beveiliging en gemeente is het zeer goed netjes en rustig verlopen. Mogelijk is Ameland of zo iets voor je Anja om te gaan wonen
Tom (11-6-2014 om 09:39)
Tja.. heb jij zelf de politie gebeld!? Als ze het niet weten zullen ze ook niet komen!
@Anja (11-6-2014 om 09:32)
Dat is de andere kant op ook zo Anja. Ik denk dat hier weinig aan te doen is, want anders kunnen ze alle agenten van zeeland wel in gaan zetten.
e.h.de poorter (10-6-2014 om 22:30)
wat ik ga vrezen dat wat anders in renesse gebeurde nu in scharendijke gaat gebeuren
Anja (10-6-2014 om 17:02)
Rustig verlopen nu daar denken wij anders over kom maar eens kijken in Scharendijke ! Vanaf sluitingstijd is de Elkerzeeseweg een groot oorlogsgebied ! Volop Duitse toeristen met volle flessen drank ,veel geschreeuw en gesloop ! Geen politie te bekennen deze zitten namelijk allemaal in Renesse!!!!
Cookie-instellingen beheren