Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jeugdige straatrovers opgepakt

Toegevoegd: 10-06-2014, 10.35 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - De politie heeft afgelopen vrijdag rond 23.45 uur twee 13-jarige jongens uit Middelburg aangehouden in verband met een straatroof. De verdachten zouden op woensdag 4 juni rond 20.20 uur een jongen hebben beroofd op de Breeweg.

De twee verdachten zouden een 15-jarige Middelburger beroofd hebben van zijn smartphone en geld. Daarbij werd gedreigd met een mes. Vervolgens gingen ze ervandoor op één fiets.

Dankzij een aantal getuigen en een duidelijk signalement konden de jongens vrijdag door de politie worden aangehouden. Ze zijn vast gezet in verband met verder onderzoek.

Zie ook:
Jongen overvallen in Middelburg (04-06-2014)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
dorpsbewoner (11-6-2014 om 08:06)
mensen even goed lezen: De beroving vond plaats even na 20 uur !!! Dan hoeft een kind van 13 nog niet op bed te liggen. Maar ook dan is een stevige straf op zijn plaats.
Zoutelandenaar (11-6-2014 om 03:06)
Mogen ze wel 13 jarige vast zetten?
Jose (11-6-2014 om 00:42)
En waar bijven de reacties van al die mensen die het zo goed wisten na het eerste bericht?
Theo Stam, Middelburg (11-6-2014 om 00:17)
Waar in het bericht staat dat de jongens op straat liepen? Er staat alleen maar dat ze om die tijd aangehouden werden. En het is oh zo makkelijk om altijd maar meteen naar de ouders te wijzen. Het onderwijs laat zwaar te wensen over met steeds meer uitvallers. Zieke clips op de muziekzenders die de jeugd een verkeerd beeld geven, Games met verheerlijking van geweld etc. etc. Veel jeugd die niet altijd eten op hun bord hebben door de slechte economische situatie. Verkeerde omgevingsfactoren tussen school en thuis. Het is zo makkelijk om gelijk te (voor) oordelen, maar geloof me, heel weinig ouders willen hun kind zo zien eindigen. Inplaats van dat mensen iemand in moeilijke tijden steunen, kunnen ze nog een schop na krijgen. Zo jammer dit...
Zomaar iemand. (10-6-2014 om 22:07)
Ik snap niet dat mensen de ouders hiervan de schuld geven. Tuurlijk is het een kwestie van goede opvoeding, maar als die jongens niet 100% zijn weet je nooit wat ze zullen doen, zeer onvoorspelbaar. Aangezien ze dit hebben gedaan, zullen ze zeker mentaal niet in orde zijn.
Jac (10-6-2014 om 19:52)
Wauw...... 13 jaar..........das heel erg jong. Maar het goede nieuws is dat de hersenen van een 13 jarige nog goed kneedbaar zijn. Dus met goede ondersteuning en begeleiding is er voor deze jongen nog een kans. Als de familie van deze jongen tenminste een beetje in order is, anders ist ie ben ik bang verloren
Cookie-instellingen beheren