Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
47 files van totaal 171 km

Jongens met gestolen scooter opgepakt

Toegevoegd: 12-06-2014, 15.48 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - Vier jonge Vlissingers, één van 15 en drie van 16 jaar, zijn aangehouden in verband met de diefstal van een scooter.

Woensdag werden de verdachten, na een melding, op de Zuidbeekseweg door agenten aangetroffen bij een scooter. De scooter lag in een droge sloot. Bij het natrekken van het kenteken bleek deze als gestolen geregistreerd te staan. Daarop hielden de dienders de jongens aan in verband met mogelijke heling.

Rond 22.50 uur is in verband met deze zaak nog een andere 16-jarige Vlissinger gearresteerd. En ook op donderdag vandaag rond 9.00 uur 's ochtends is nog een 16-jarige verdachte opgepakt. Alle vier de verdachten zijn ingesloten voor verder onderzoek. De scooter is in beslaggenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rociu (17-6-2014 om 11:54)
Scooter was van ons. Was de nacht ervoor gestolen in Lammerenburg. De voorkap was al eerder bij het grasveld aan de Houtwal/Rietkraag gevonden. De dader is idd een veelpleger en wel erg jong. Gaat ook echt niet meer naar bureau Halt. De anderen waren erbij betrokken, ook ivm heling Scooter is flink beschadigd en nog altijd in beslag genomen. Ik hoop voor de andere gedupeerden dat deze jongens de daders zijn en dat ook jullie de schade kunnen verhalen op de dader. Wij gaan dat in elk geval proberen. Bij toeval zijn er daders opgepakt door oplettende buurtbewoners, anders was deze ook nooit meer terug gevonden. Overigens is het ook voor de ouders van deze jonge veelpleger een ware nachtmerrie.
Ook gedupeerd (14-6-2014 om 11:51)
Mijn scooter is ook gestolen ruim 1 maand geleden , uit dat zelfde gebied..Misschien hebben ze deze diefstal ook wel op hun geweten.Ze moesten eens weten wat ze mensen hiermee aandoen...Mijn scooter was voor mij net zoveel waard als een auto voor een ander.Ze moeten met hun poten van andermans spullen afblijven!!! Ik hoop dat ze een goede straf krijgen!!!
gedupeerde (13-6-2014 om 12:19)
Laat ze maar werken voor alle scooters die zijn gestolen. Wij zijn misschien wel nr. 80 of zo waar de scooter is gejat. Naar je geld kun je fluiten.
Jan (12-6-2014 om 22:56)
Flink aanpakken (geen taak-strafjes of dies meer) !! En eventueel de ouders op hun verantwoordelijkheden aanspreken door te laten betalen !
Cees (12-6-2014 om 18:04)
Goed dat zij gepakt zijn , maar of het iets helpt voor de toekomst dat deze jongens deze diefstal niet meer zullen doen betwijfel ik ten zeerste. Misschien dat ouders nog wat invloed uit kunnen oefenen want dat is wel hun verantwoordelijkheid. Hopelijk mogen zij en hun kind opdraaien voor eventuele gemaakte kosten voor opsporing en de schade aan de scooter.
Cookie-instellingen beheren