Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder had vermoedelijk gedronken

Toegevoegd: 14-06-2014, 11.22 uur
Door: Rolf de Feijter

ARNEMUIDEN - De motorrijder die in de nacht van vrijdag op zaterdag zwaargewond raakte was vermoedelijk onder invloed van alcohol. Hij liep een zware hersenschudding en een gescheurde nekwervel op. 

De 22-jarige motorrijder uit Vlissingen reed kort na middernacht over de Muidenweg. Hij kwam vermoedelijk vanuit de richting van het vliegveld en ging richting Arnemuiden. Hij is daarbij met zijn motor uit de bocht gevlogen. De man en de motorfiets waren aan de overkant van de sloot beland.

De man sloeg wartaal uit en gedroeg zich agressief tegen omstanders en hulpverleners. Vermoedelijk kwam dit van het letstel (zware hersenschudding) dat hij had opgelopen bij het ongeval. De traumahelikopter kwam ter plaatse om medische ondersteuning te verlenen aan het ambulance personeel. Ook de brandweer verleende assistentie.

In het ziekenhuis is een bloedproef van de man afgenomen omdat er vermoedelijk sprake was van alcoholgebruik. Het bloedmonster wordt binnenkort in het laboratorium van het Nederlands Forensisch Instituut op het alcoholpromillage.

Over dit onderwerp is een recenter artikel verschenen:
-
Motorrijder Arnemuiden had niet gedronken (17-07-2014)

Zie ook:
- Motorrijder zwaargewond bij ongeval   (14-06-2014)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Goesenaar (27-6-2014 om 22:29)
@zijnmoeder. Is de uitslag al binnen ?
Zijn moeder (22-6-2014 om 23:20)
@Joris, jij had je conclusies allang getrokken, en inderdaad ik ben je geen uitleg verschuldigd. En gelul over technische fout en dat ik levens zou kunnen redden, pfff krijg een leven en scheer niet iedereen over een kam. Je weet niet waar je het over hebt.
Joris (18-6-2014 om 17:03)
@bekende: Ik rij zelf geen motor maar hoor en zie ze regelmatig langs vliegen. En omdat ik niet de enige ben die dat zo meemaakt krijg je reacties die niet bevooroordeeld zijn, maar realistisch. Maar als u een bekende bent kunt u misschien de oorzaak meedelen. Als er gezwegen wordt van uw kant trek ik mijn eigen conclusies. @ongelooflijk: Geen nieuwsgierige aagjes, misschien een technisch mankement wat de fabrikant verzwijgt waardoor meer motorrijders gevaar lopen. Als dat het is kan de reactie van de moeder levens redden!
bekende (17-6-2014 om 23:28)
wtf... wat zijn mensen soms lekker bevooroordeeld kijk eerst naar jezelf..
ongelooflijk (16-6-2014 om 23:39)
Voor alle nieuwsgierige aagjes: Zijn moeder is jullie geen uitleg verschuldigd!!! Hou eens op met van alles te bekritiseren en conclusies te trekken daar wordt niemand beter van! Veel beterschap voor de motorrijder gewenst!
mrchocomel (16-6-2014 om 10:05)
Mensen lijken niet te beseffen dat een motor maar 2 wielen heeft en vaardigheid vereist om goed te kunnen rijden, totaal niet te vergelijken met autorijden. Je hoeft echt niet alleen maar uit de bocht te vliegen omdat je te hard rijdt of gedronken hebt. Een inschattingsfout (was immers donker) is zo gemaakt en bij onervaren rijders leidt dat nog weleens tot remmen/de bocht niet meer doorkijken waardoor je de bocht niet haalt terwijl dat makkelijk kan. Beterschap voor de bestuurder en voor de beroepszeikers, GET A LIFE!!
Cookie-instellingen beheren