Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Wegmisbruiker moet rijbewijs inleveren

Toegevoegd: 14-06-2014, 11.38 uur
Door: Rolf de Feijter

OUD VOSSEMEER - Een 31-jarige automobilist uit Bergen op Zoom is voorlopig zijn rijbewijs kwijt. Hij moest deze inleveren na een reeks verkeersovertredingen.

Vrijdagavond zag een agent hoe de man in een witte Volkswagen Golf het verkeer in gevaar bracht met zijn rijstijl. De verdachte reed rond 21.30 uur met veel te hoge snelheid over de Oud Vossemeersedijk. Bij een rood verkeerslicht haalde hij via de linkerkant zijn voorgangers in om vervolgens rechts af te slaan. Daarbij negeerde hij het rode verkeerslicht.

Vervolgens volgde op de Rondweg Noord nog een gevaarlijke inhaalmanoeuvre. De automobilist werd aan de kant gezet en moest mee naar het politiebureau. Daar is proces verbaal opgemaakt wegens verkeersgevaarlijk rijgedrag en werd zijn rijbewijs ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (26-6-2014 om 12:59)
foei wat een stoute jongen
wim (16-6-2014 om 06:38)
Wat een gevaar op de weg voor zijn eigen maar zeker voor een ander hier is maar een mogelijkheid zijn rijbewijs innemen voor goed.
Edwin (15-6-2014 om 14:54)
Dergelijk crapuul heeft maling aan een rijbewijs, dus stappen ze net zo gemakkelijk weer in zonder...
Michelle (14-6-2014 om 22:04)
De eerste tien jaar niet rijden en daarna opnieuw zijn rijbewijs halen!!!
Leon (14-6-2014 om 18:45)
En waarom niet ook zijn auto kwijt? Gewoon meteen korte metten maken met dit soort ronddebielen. Zulke mafketels horen niet op de weg thuis. Rijbewijs voor een jaar inleveren, en niet eerder teruggeven vanwege dat hij het nodig heeft voor zijn werk. Succes met het reizen per openbaar vervoer zou ik zeggen. En natuurlijk een flinke boete van minimaal 2500 euro, afhankelijk van zijn verleden als weggebruiker.
Suzanna (14-6-2014 om 17:59)
Meer blauw op straat, meer handhaving, hard aanpakken deze potentiele moordenaars (lees: je kind op z'n fietsje aangereden door zo'n idioot!). Kom vooral ook eens meer in Zeeuws-Vlaanderen handhaven. Tijdens mijn dagelijkse ritje van ca. 10 minuten tel ik gemiddeld minstens 5 overtredingen, waaronder bellen achter het stuur, te hoge snelheid, bumper kleven, inhalen waar dit niet mag! Mijn belastingcentjes mogen naar de politie!!!!
Cookie-instellingen beheren