Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
25 files van totaal 88 km

Verkeerde mannen opgepakt voor diefstal

Toegevoegd: 19-06-2014, 17.27 uur
Door: Manfred Berrevoets

DOMBURG - Donderdagmiddag zijn op de Markt in Domburg drie mannen ten onrechte aangehouden. Ze werden in eerste instantie verdacht van een winkeldiefstal in Veere.

Agenten werden door een winkelmedewerkster gewezen op een bericht op Facebook. Hierin stonden enkele foto's van dieven, die afgelopen weekend spullen uit een winkel in Veere hadden gestolen. In de Domburgse winkel waren op dat moment drie mannen, die sterk op deze foto's leken. De agenten bekeken via een smartphone de foto's en waren er ook van overtuigd dat het om deze winkeldieven ging. De mannen werden aangehouden en naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht.

Op het politiebureau in Serooskerke bekeken de agenten vervolgens met de eigenaresse van de winkel uit Veere de bewegende beelden op de laptop van haar. Zo zeker dat de agenten in Domburg waren, zo zeker waren ze nu dat dit niet om dezelfde mannen ging.

De drie mannen werden met de nodige excuses onmiddellijk in vrijheid gesteld. Als goedmakertje brachten de agenten de geschrokken toeristen weer naar Domburg.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mark (1-7-2014 om 14:21)
Beter dit als Rusland. jammer maar kan gebeuren.
hermandees (20-6-2014 om 09:12)
Ze lijken allemaal op elkaar hè die toeristen..
Michelle (20-6-2014 om 08:51)
What a shame!! Deze toeristen komen nooit meer naar Zeeland!!
Vlissingse (20-6-2014 om 01:12)
Het zou er nog bij moeten komen zeg, dat ze zelf maar weer hadden moeten zien hoe ze in Domburg zouden komen.
JohnK (19-6-2014 om 22:48)
als goedmakertje terug gebracht naar domburg.... belachelijk dat is geen goedmakertje maar het allerminste wat je kunt verwachten als tegemoetkoming in zo'n situatie
jolanda (19-6-2014 om 21:50)
Goed gedaan !!!goed dat er politie is >>> Wat een blamage en vervolgens lopen de echte dieven nog op vrije voet ....
Cookie-instellingen beheren