Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Slachtoffer Tholen 44-jarige vrouw

Toegevoegd: 22-06-2014, 12.48 uur
Door: Manfred Berrevoets

THOLEN - De automobiliste die zaterdagmorgen om het leven kwam bij een botsing op de Nieuwe Postweg bij Tholen is een 44-jarige vrouw uit die plaats. Dit heeft de politie bekend gemaakt.

Uit onderzoek is gebleken dat een tegenligger vermoedelijk frontaal op haar auto is gebotst. De bestuurder van deze auto, een 21-jarige Bergenaar, kwam vanuit de richting Bergen op Zoom en is vermoedelijk op de verkeerde weghelft terecht gekomen. Hij botste op het voertuig van het 44-jarige slachtoffer.

De Bergenaar is naar het ziekenhuis vervoerd. Hij liep bij het ongeval kneuzingen en botbreuken op. In verband met het bergen van de auto's en het sporenonderzoek is de weg enkele uren afgesloten geweest. De 21-jarige bestuurder is aangehouden op verdenking van het veroorzaken van het ongeval. De politie onderzoekt de zaak.

Zie ook:
- Dode bij botsing op brug Tholen (21-06-2014)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ronald (22-6-2014 om 13:28)
Veel sterkte voor de nabestaanden gewenst en ook voor de andere bestuurder, bij het verwerken van dit drama !
Cookie-instellingen beheren