Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken man gaat toch weer rijden

Toegevoegd: 22-06-2014, 13.04 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Een 21-jarige man uit de gemeente Vlissingen wiens rijbewijs zondag was ingevorderd omdat hij dronken achter het stuur zat is aangehouden.

De man was wederom achter het stuur gekropen, zonder rijbewijs en onder invloed van alcohol. Agenten kwamen de man tegen op de Hercules Segherslaan.

De man werd aan de kant gezet en aangehouden. Hij is meegenomen naar het politiebureau en na verhoor met een proces-verbaal op zak naar huis gestuurd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mierop (23-6-2014 om 18:34)
Wat als er gebeurt als zoon snotneus een kind dood rijdt ??? De ouders van het kind zijn de rest van de leven geruïneerd en die snotneus gaat vrijuit dat rijbewijs moeten ze nooit meer terug geven
HollandFail (23-6-2014 om 10:29)
En gewoon blijven volhouden dat de aanpak van drankverslaafden afdoende is.
willem77 (23-6-2014 om 08:09)
deze persoon nooit meer een rijbewijs laten halen. hij kent geen verantwoording. met een dronken kop voor de 2de keer achter het stuur? dus ook niet verzekerd, want zijn rose briefje was al ingevorderd. dus eventuele schade krijgt je niet vergoed., en van een kikker kun je geen veren plukken. waarom is die idioot niet ingesloten? ben het met eusebio grondig eens.
HollandFail (22-6-2014 om 19:25)
"en na verhoor met een proces-verbaal op zak naar huis gestuurd". En toen stapte hij in zijn auto en ging weer naar huis. Of naar het café...
nuchter! (22-6-2014 om 19:19)
als de vorige week ook al met boete is geweest en nu eerst boete toen toch rijden dan heeft hij nu echt een serieus probleem. laat hem als (2de) straf eens meelopen bij b.v. een revalidatie centrum waar hij mag helpen bij iemand die een aanrijding met iemand als hem heeft overleefd. rijbewijs ongeldig heeft geen zin over 5 jaar mag hij dan toch weer examen doen
mira (22-6-2014 om 18:12)
kun je ook op wachten, alleen rijbewijs afpakken, kunnen ze nog rijden, ik zou nog strenger en harder aanpakken.
Cookie-instellingen beheren