Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 44 km

Man valt stel aan met kaasbijltje

Toegevoegd: 22-06-2014, 17.32 uur
Door: Manfred Berrevoets

OOST-SOUBURG - De politie heeft zondag net na 0.00 uur een 21-jarige Middelburger opgepakt. De man zou in Oost-Souburg een 31-jarige vrouw en haar vriend hebben aangevallen met een kaasbijltje.

Toen agenten ter plaatse kwamen konden ze de verdachte direct inrekenen. Het stel dat hij had aangevallen liep snijwonden op en moest voor behandeling naar het ziekenhuis.

Aanleiding voor het incident is vermoedelijk een burenruzie geweest. De verdachte is ingesloten en de politie doet verder onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ad (25-6-2014 om 16:09)
Zou het te maken kunnen hebben met het verleden, waarin drank de oorzaak was en is denk ik. En dan een kaasmes ik weet niet of dat iemand zo,n kaasmes hebt thuis daar kun je nog geen muis mee doodmaken. Ik heb een idee dat het is uitgelokt.
Kaasdrager (23-6-2014 om 15:53)
Een stuk gevaarlijker zou een flinke edammer zijn geweest, of zo 'n enorme mooie ronde kaas! Overigens kun je iemand ook flink bedreigen met een welriekende camembert!
Vlissinger (23-6-2014 om 12:34)
Wat een opwinding om niks weer. Ik heb ook zo'n bijltje, als je het laat vallen vind je het niet meer terug, zo groot is het...
Hans (22-6-2014 om 21:01)
Leg het bijltje er nu maar bij neer. Nog even wachten en iemand wordt aangevallen met een nagelknipper.
Cookie-instellingen beheren