Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 10 km

Vlissinger aangehouden voor straatroof

Toegevoegd: 25-06-2014, 13.51 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Een 27-jarige inwoner van Vlissingen is woensdagmorgen aangehouden nadat hij een straf van elf dagen detentie had uitgezeten in Torentijd. Hij wordt verdacht van een straatroof.

De man werd op 14 juni aangehouden voor een handje vol openstaande boetes. Tijdens een fouillering voordat hij werd ingesloten kwam een portemonnee te voorschijn. Deze bleek op zaterdagmorgen (14 juni) rond 04.00 uur buitgemaakt te zijn bij een straatroof op Plein 1940.

De verdachte verklaarde tijdens het verhoor dat hij de portemonnee op straat had gevonden. Het 24-jarige slachtoffer uit Rotterdam had echter een duidelijk signalement van de dader opgegeven en dat kwam overeen met dat van hem. Hij is opnieuw ingesloten voor het onderzoek naar de diefstal en zit weer vast.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
adje (25-6-2014 om 20:30)
Als ik een tip mag geven; niet meer vrijlaten
Cookie-instellingen beheren