Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 41 km

Drietal aangehouden na straatroof

Toegevoegd: 25-06-2014, 13.55 uur
Door: Rolf de Feijter

KAPELLE - De politie heeft dinsdagavond drie mannen aangehouden op verdenking van een straatroof. Het gaat om een 19-jarige inwoner van Wemeldinge, een 19-jarige inwoner van Birmingham en een 16-jarige man uit Capelle aan den IJssel.

Een 26-jarige Pool deed rond 22.30 uur aangifte nadat hij rond 21.45 uur door het drietal op het station van Kapelle aan de Stationsstraat was beroofd van zijn laptop. De drie daders dreigden met geweld en dwongen de man om zijn computer af te geven. Met de buit was het trio de trein ingestapt richting Noord-Brabant.

Op het station in Roosendaal werden zij onderschept door beveiligingsmedewerkers. Agenten arresteerden het drietal. De laptop hadden zijn nog in bezit. De verdachten zijn voor verhoor overgebracht naar een politiebureau en ingesloten in een cel.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren