Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
41 files van totaal 139 km

Politie rukt massaal uit om burenruzie

Toegevoegd: 26-06-2014, 11.08 uur
De politie rukte massaal uit.
De politie rukte massaal uit.
© Foto: Jan-kees de Feijter
Door: Rolf de Feijter

THOLEN - De politie is woensdag massaal uitgerukt vanwege een uit de hand gelopen burenruzie.

In de Kotterstraat was een burenruzie aan de gang en de politie kwam met ongeveer negen voertuigen en vijftien agenten ter plaatse.

Volgens de politie werd er niemand aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
J (29-6-2014 om 11:12)
volgens mij weet niemand hier waar het over gaat ? toevallig woon ik in de buurt en het is niet de eerste keer noch de 2de keer dat de beste man met een vuurwapen naar de politie staat de zwaaien. de man staat ook bekend als vuurwapen gevaarlijk in de politie computer. dus laat al die domme reactie achterwegen en vind deze optreding meer dan terecht.
Theo Stam, Middelburg (29-6-2014 om 08:30)
"Bedankt" Tommie, dacht dat ik toch behoorlijk mijn best gedaan had om iets inhoudelijks neer te zetten... Met Vriendelijke Groet,
anton (28-6-2014 om 10:13)
nou voor een diefstal komen ze hun stoel niet meer uit . en laat die lui het zelf uit zoeken
Tommie (27-6-2014 om 22:04)
6 pagina's reacties... allemaal roeptoeters die zo nodig hun zegje gedaan willen hebben, hetzij veroordelend richting de politie danwel mensen die dat (tot in den treure want deze 'de-politie- doet-het-nooit-goed-zevers' blijven zich stoïcijns herhalen) willen weerleggen. Iemand ook iets inhoudelijks te melden?
lezer (27-6-2014 om 14:01)
Pippa, weet je wat onfatsoenlijk is? Mensen die van toeten noch blazen weten, maar vervolgens wel alles aangrijpen om op de politie te klagen. Als er te weinig man is, is het niet goed.. als ze met teveel zijn is het ook weer niet goed. Op het moment dat de politie helikopter Zeeland eens weet te vinden, geeft het weer teveel geluidsoverlast. Maar als hij er niet is, is het weer dom dat hij niet is gekomen. Net als dat eeuwige gedoe over de verkeers-vrijstelling van de politie, een hoop jaloezie wat veel mensen hier uiten. Ook ik krijg wel eens een bekeuring, maar heb nog steeds respect voor het werk wat ze doen en ben blij dat ik niet de enige ben. Alles gebeurt om een reden!
Pippa (27-6-2014 om 10:27)
@Lezer gelukkig ben ik geen zeur en zit ook niet onder een steen hoe durf je zo te praten? Onfatsoenlijk je hebt overal mensen die zeuren en zeiken ,de politie doet goed werk, dat vinden alle mensen met gezond verstand,we zijn blij dat ze er zijn,en adeguaat reageren op meldingen! En ik spreek voor veel Zeeuwen!
Cookie-instellingen beheren