Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Flinke waterlekkage in woning Goes

Toegevoegd: 27-06-2014, 10.30 uur
De waterlekkage in een woning aan de Korenbloemstraat in Goes. De waterlekkage in een woning aan de Korenbloemstraat in Goes.
De waterlekkage in een woning aan de Korenbloemstraat in Goes.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Rolf de Feijter

GOES - In Goes is de brandweer afgelopen nacht ingezet vanwege een waterlekkage in een woning.

De brandweer werd rond 01.40 uur met spoed ter plaatse gestuurd naar de Korenbloemstraat. Door nog onbekende oorzaak was er een waterleiding geklapt op de zolderverdieping van de woning. Hierdoor ontstond er een flinke waterlekkage.

De brandweer wist de lekkage te stoppen door de hoofdkraan dicht te draaien. Hoeveel schade de woning op heeft gelopen is niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kapelle met stress (30-6-2014 om 15:39)
@Ton (27-6-2014 om 19:30 uur) exact het zelfde hier alleen waren we er snel bij het ligt niet aan rws maar aan de ketel r zijn landelijk meer als 80.000 ketels met dit probleem
VdVonck (28-6-2014 om 14:58)
Logisch nadenken mensen. Wanneer er een koe of paard verzuipt zal dat geen 'grote problemen' met zich meebrengen. Al nagedacht over het feit dat water en elektriciteit in combinatie met elkaar levensgevaarlijk is? Voor je het weet heb je kortsluiting, dat wil je niet in een rijwoning (in geen enkele).
Jan (27-6-2014 om 22:31)
Beste brandweerman zuid bev. Kan jij mij eens uitleggen dat hiervoor P1 wordt geven. En voor een paard of koe in de sloot die bijna verzuipt P2 ?
Ton (27-6-2014 om 19:30)
Hallo, de bewoner was niet thuis, was aan het werk.Kon er dus niets aan doen. De installatie van deze warmwatervoorziening is niet goed. Volgens ingewijden weet RWS daarvan en is er tot heden niets gebeurd. Als de installatie een zwakke plek heeft, dan moeten alle woningen met deze installatie worden gecontroleerd cq worden gerepareerd. Dan zou er een hoop ellende kunnen worden voorkomen.
Brandweerman zuid bev (27-6-2014 om 17:51)
Beste Jan,niet de politie maar een brandweer centralist neemt een dergelijke melding aan maar dat terzijde.Je gaat/bent bij de brandweer voor het redden en helpen van mens en dier in welke hoedanigheid dan ook. als je je KL voelt na een dergelijke inzet heb je bij de brandweer niets te zoeken .Waarschijnlijk heb jij de brandweer nooit nodig mocht dat toch zo zijn gewoon bellen daar zijn we voor!!
Jan (27-6-2014 om 15:38)
Die Meneer of Mevrouw op de meldkamer heeft een beetje te diep in het glaasje gekeken om hier P1 voor te geven. Ik zou me als brandweerman behoorlijk KL voelen om hiervoor opgeroepen te worden. Blijkbaar hebben ze bij de politie alleen mensen die boetes kunnen schrijven.
Cookie-instellingen beheren