Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisjes naar Halt voor vernieling bushokje

Toegevoegd: 27-06-2014, 12.13 uur
Door: Rolf de Feijter

TERNEUZEN - Woensdagavond werd rond 18.00 uur aan het Stadhuisplein in Terneuzen een bushokje vernield. Een oplettende getuige zag donderdagavond opnieuw twee verdachten van de vernieling staan en waarschuwde de politie.

De twee meisjes van 13 en 16 jaar uit Terneuzen zijn korte tijd later aangehouden door agenten. Het tweetal is voor verhoor overgebracht naar het bureau. Na het afleggen van een verklaring zijn zij in vrijheid gesteld en met hun ouders naar huis gestuurd. Zij hebben de vernieling bekend.

Het minderjarige duo heeft een Halt-verwijzing gekregen en moet een alternatieve straf ondergaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
miryam (28-6-2014 om 11:44)
Beste dochter, je zult je vast wel diep schamen. Ik hoop dat je leert dat de mensen terecht boos reageren, maar dat dit niet wil zeggen dat je een ''slecht' kind bent of dat je ''slechte'' ouders hebt. Probeer het volgende keer beter te doen. Het kan een ieder overkomen. Ook mijn dochter. Ik heb het gelukkig nog nooit meegemaakt.
miryam (28-6-2014 om 09:22)
Beste ouders, uw reactie geeft weer dat milieu van de 'dader' geen rol speelt. Ik hoop dat uw dochter inziet dat zij haar vertier beter op een andere manier besteedt. Nogmaals het kan dus elke ouder overkomen.
hanny (27-6-2014 om 23:13)
Als een meisje een bushokje vernield dan is er een steekje los ! Een paar nachtjes in de isoleercel daar wordt ze een flinke meid van ! Aanpakken die jeugd !!! En een vakantie baantje voor de kosten !!
piet (27-6-2014 om 21:37)
Domme meiden!! Veel van de jeugd denkt gewoon niet meer na en vindt dat dit gedrag normaal is en denken overal mee weg te komen(anders doe je zoiets namelijk niet). En op woensdagavond om 18.00 uur zoiets doen getuigt ook niet echt van veel verstand. Je hoeft je niet te onderscheiden door dit domme gedrag of meegaan met de kudde die dit gedrag vertoont. Denk toch na en gedraag je gewoon. Het kan zo makkelijk zijn...
Goes (27-6-2014 om 18:54)
Nou dan schaam je je wel hè.. Als dat je dochters zijn.
ouder van de 13 jarige (27-6-2014 om 17:57)
Beste mensen, uiteraard moeten wij als ouders voor vernielingen betalen. Wij zijn er zeker niet trots op wat onze dochter heeft gedaan en ik praat het ook niet goed. Ook wij zullen maatregelen treffen t.a.v onze dochter, wat zij heeft gedaan kan gewoon niet!
Cookie-instellingen beheren