Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Botsing op kruising in Terneuzen

Toegevoegd: 07-07-2014, 06.31 uur - Update: 07-07-2014, 11.49 uur
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Bij een botsing in Terneuzen zijn maandagmorgen twee personen gewond geraakt.

Het ongeval vond rond 05.20 uur plaats. De bestuurder van een personenauto reed over de Guido Gezellestraat richting de Tractaatweg. Hij negeerde het rode verkeerslicht. Op de kruising botste hij tegen een personenauto, bestuurd door een 54-jarige man uit Zaamslag. De brandweer heeft assistentie verleend bij het ongeval. Beide bestuurders zijn met onbekend letsel met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Door de klap reed een van de auto's een verkeerslicht omver. Hiervoor is een medewerker van Rijkswaterstaat ter plaatse gekomen. Een bergingsbedrijf heeft beide voertuigen weggesleept.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
buurtbewoner (7-7-2014 om 22:07)
Het is inderdaad een feit dat de stoplichten veel te krap afgesteld staan. Toch rijden er ook veel auto's bewust door het rode licht vooral 's avonds als het wat rustiger is. De Guido Gezelle is 's avonds een racebaan. Je hoort veel klachten maar er gebeurt niets. Je kan al eens beginnen met stoplichten fatsoenlijk af te stellen en bijv. camera's te plaatsen op de stoplichten net als op de tractaatweg bij de afslag Axel.
Anoniem (7-7-2014 om 22:06)
Sta er niet van te kijken dat er een ongeluk gebeurd. Heb zelf een tijdje geleden bijna een ongeluk op dit kruispunt. Heb er ook over geklaagd bij de provincie. Maar die doen blijkbaar niks aan die stoplichten. Hoe vaak gebeurt het niet dat er nog een voertuig midden op het kruispunt is terwijl jij groen hebt. Lekker veilig!!
Adri (7-7-2014 om 10:31)
Ik heb ook nooit goed begrepen waarom er verkeerslichten bij kruisingen staan....iets met veiligheid of zo......
Petererp (7-7-2014 om 08:58)
Het wordt tijd dat de verkeerslichten op dit kruispunt eens GOED worsden afgesteld. Schijnt een groot probleem te zijn om dit voor elkaar te krijgen.
peggy (7-7-2014 om 08:23)
het moest er eens van komen we hebben er lang op moeten wachten misschien dat ze de lichten daar nu eens beter af gaan stellen je bent bang als je daar oversteek of af sla voor jou groen 1 a 2 auto en dan rood,geen tijd om te reageren.
Edwin (7-7-2014 om 08:06)
Zal de laatste niet zijn, die lichten daar staan veel te krap afgesteld. Moet je eens proberen op tijd met een vrachtwagen over te steken, komt het kruisend verkeer je al tegemoet voordat je aan de overzijde bent. Is al jaren zo en er word niks aan gedaan.
Cookie-instellingen beheren