Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 63 km

Hardrijders bekeurd bij snelheidscontroles

Toegevoegd: 09-07-2014, 10.27 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Op de Postweg in Lewedorp en de Kanaalweg in Yerseke zijn dinsdag snelheidscontroles gehouden. In totaal reden 28 bestuurders harder dan de 80 kilometer per uur die maximaal is toegestaan. Zij kregen een bekeuring.

Tussen 09.30 uur en 12.00 uur passeerden 370 automobilisten de controleplaats op de Postweg in Lewedorp. Er werden 13 snelheidsovertreders geconstateerd. Op de Kanaalweg in Yerseke werd het verkeer tussen 13.15 uur en 16.15 uur op snelheid gecontroleerd. Van de 343 bestuurders reden er 15 harder dan de toegestane maximum snelheid.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Stefan (10-7-2014 om 15:01)
Ik geef de mensen allemaal gelijk die aangeven dat het allemaal geld verspilling is etc... 'ga boeven vangen' wordt er ook vaak gezegd, ben ik het ook mee eens... maar stel dat één van deze mensen te hard rijd, op de snelweg en een verkeerde beweging maken omdat ze het nodig vinden om in te halen... en het leven wordt van hun weggenomen omdat ze niet nadenken... ja dan krijg je de grootste praatjes van familie enzovoorts 'want er wordt niks aan gedaan aan die mensen die te hard rijden' stelletje idioten!! jullie allemaal, die tegen het bekeuren zijn!!!! rij gewoon de toegestane snelheid alsjeblieft!!!
Patrick (9-7-2014 om 20:13)
Flinke mannen hoor. Is makkelijker verdienen dan boeven vangen. Je wordt zwaarder gestraft dan een crimineel, die krijgt nog een kop koffie en een aai over z,n bol.
Dolf (9-7-2014 om 19:31)
Prima werk, geen moeite mee. Nu nog naar inkomen, dat zou nog veel mooier zijn.
R (9-7-2014 om 18:22)
Bekijk het eens positief , weer wat geld in de kas. Geef ze een gratis reken cursus en dan kunnen ze uitrekenen wat 10km harder rijden aan tijd winst oplevert en aan benzine kost.
peter (9-7-2014 om 10:47)
hopla daar gaat je geld weer, wie is er goed mee, de staatskas, en dat nog niet voor een minuut verschil omdat je niet aan de snelheid heb gehouden, zonde van het geld, en zonde voor het bonnen boekje, daar wordt ook weer een boom voor gekapt, ze leren het ook nooit he.
Cookie-instellingen beheren