Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 19 km

Politie zoekt vinder sporttas Terneuzen

Toegevoegd: 10-07-2014, 22.43 uur
Door: Rolf de Feijter

TERNEUZEN - Een 30-jarige vrouw heeft afgelopen vrijdag 4 juli op de Scheldeboulevard in Terneuzen een sporttas met nieuwe kinderkleding naast haar auto laten staan en is weggereden. De politie zoekt de eerlijke vinder.

Diezelfde dag wordt de sporttas gevonden door een man die zich vervolgens meldt op het bureau in Terneuzen. Omdat de registratie van verloren - en gevonden voorwerpen een taak is van de gemeente wordt de eerlijke vinder daar naar toe verwezen. Bij de gemeente heeft echter nog geen registratie plaatsgevonden en is de politie om die reden op zoek naar de eerlijke vinder.

Het gaat om een witte Norlander sporttas met kinderkleding. Herkent u zich in dit verhaal? Meld u zich dan via 0900-8844 en vraag naar het bureau Terneuzen. Hopelijk krijgt de gedupeerde vrouw haar spullen door deze oproep snel weer terug.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel van D (14-7-2014 om 11:07)
Wel knullig dit hoor. De gemeente gaat digitaal; dat is inderdaad ideaal als je spullen wil terugbrengen in t weekend....
Eusebio (13-7-2014 om 11:52)
Rechtmatige eigenaar= 30 jarige vrouw, ik neem aan dat haar gegevens bekend waren bij de politie. waarom deze vrouw niet even gebeld met de mededeling dat haar tas op het bureau gebracht was?? misschien een te simpele redenering ?
Marjo (12-7-2014 om 13:53)
Ik had de tas ook naar het politiebureau gebracht. Als ze mij dan weg sturen dan had ik gedacht zoek het maar uit dan. Het gemeentehuis is alleen op afspraak open. Lastig voor iemand die 40u werkt. Misschien kan de politie voortaan alles innemen en zelf naar de gemeente gaan. Want een eerlijke vinder wegsturen is niet naar mijn mening niet zo handig. Die zie je nooit meer terug.
fransiscus (12-7-2014 om 13:28)
Gevonden voorwerpen moeten idd worden afgegeven worden bij de gemeente. Dat is politieK zo geregeld. De politie verzint dit niet. Maar het is mode om de politie af te zeiken dus daarom wordt in dit draadje de politie wederom als altijd als de boosdoener afgeschilderd. Bravo politiek.
Gianna (11-7-2014 om 22:57)
Wat een gezeur zeg. Het is al geruime tijd zo dat je voor verloren/gevonden voorwerpen naar het gemeentehuis moet en niet meer naar de politie.
jan (11-7-2014 om 18:59)
Ik zou ook denken zoek het er maar mee uit
Cookie-instellingen beheren