Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 30 km

Vlissingers stelen mountainbike

Toegevoegd: 13-07-2014, 12.45 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - Zaterdagmiddag zijn twee Vlissingers aangehouden omdat ze even daarvoor in de Van de Spiegelstraat een fiets hadden gestolen.

Rond 17.15 uur werd op de Van de Spiegelstraat een mountainbike gestolen. De twee dieven renden hiermee weg. Toen agenten in de omgeving rondkeken, werden ze aangesproken door een alerte getuige, die vertelde dat hij iemand met een fiets naar een woning in de Van Dishoeckstraat had zien rennen.

In de slaapkamer troffen de agenten de gestolen fiets aan. In de woning werden twee Vlissingers van 28 en 41 jaar aangehouden. Zij zijn voor verhoor en verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht. Vanmorgen hebben zij te horen gekregen dat zij langer moeten blijven.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tim (13-7-2014 om 12:59)
Hou ze maar lekker in Torentijd, het is hoognodig tijd dat mensen gaan inzien dat ze met hun vingers van andermans spullen afblijven!
Michelle (13-7-2014 om 12:57)
Al is de mountainbiker nog zo snel, de politie achterhaalt hem wel!!!
Cookie-instellingen beheren