Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
102 files van totaal 366 km

Moordzaak Meye in oktober voor rechter

Toegevoegd: 14-07-2014, 17.37 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg behandelt op 9 oktober de zaak tegen de 23-jarige G. de G. uit Heijnigen en de 37-jarige N. G. uit Sint-Philipsland. Beide mannen worden verdacht van de moord op de Smerdiekse fotograaf Henry Meije, op 8 juli 2011. Meije werd die nacht dood aangetroffen in zijn woning. Zijn auto werd later uitgebrand aangetroffen in Waalwijk.


De twee verdachten die ontkennen, werden in 2012 ook al aangehouden voor hun betrokkenheid bij de moord op Heije, maar later bij gebrek aan bewijs weer vrijgelaten. Beide mannen kwam pas weer in beeld toen de ex-vriendin van De G. de politie tipte dat haar vriend zou hebben gezegd dat-ie bij de dood van Heije betrokken was geweest.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren