Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw ernstig gewond na val van paard

Toegevoegd: 14-07-2014, 22.23 uur
Door: Roland de Jong

THOLEN - In Tholen is maandagavond een vrouw ernstig gewond geraakt toen ze van een paard viel. Het slachtoffer maakte de onfortuinlijke val rond 20.30 uur bij de Eeweg.

Ongeveer 25 minuten nadat de ambulancedienst was opgeroepen werd ook een traumahelikopter gealarmeerd. Deze kwam niet meer ter plekke op de incidentlocatie zelf. De gewonde is met een ambulance afgevoerd.

De huidige toestand van de vrouw is onbekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kees (18-7-2014 om 21:25)
Paarden en gemotoriseerd verkeer gaan niet samen. Paarden kunnen ervan schrikken. Beter is dat ze in de bossen gaan lopen op ruiterpaden. Daar val je zacht. Oh ja neem ook ff een zakje mee om de stront op te ruimen als je paard moet poepen. Moeten honden bezoekers namelijk ook. en paardepoep is ergernis nr 1 van het overige verkeer
klavertje (17-7-2014 om 22:20)
maria een paard is een vluchtdier en zelfs met een mini shetlander of falabella kunnen deze dingen gebeuren hoe erg ook..dat is niet te vergelijken met een trekpaard (van het ringrijden)en ook bij deze sport gebeuren nog al eens ongelukken! het zit hem niet in de grote van het dier. wij ruiters moeten zeker rekening houden met het verkeer en proberen ons zoveel mogelijk aan te passen maar dat kunnen andere weggebruikers ook. als je morgen over een bananenschil valt en verkeerd terecht komt kan het ook goed mis gaan.
Anoniempje (16-7-2014 om 17:51)
Maria, ik geloof niet dat je enig verstand hebt van paarden. Veel paarden moeten bereden worden omdat ze anders te dik worden. Zeker als ze een hele dag in de wei staan te eten zoals jij dat graag zou zien. Dan hebben ze geen lang leven beschoren. Dan krijgen ze koliek. Ooit van gehoord???
roos (16-7-2014 om 08:38)
harry is lekker kortzichtig!!! heb je zelf geen hobby? voetballen, fietsen, hardlopen....enz. als iedereen die een hobby heeft en er wat gebeurt alles zelf moet betalen gaan heel veel mensen failliet!!! wat een onzin!!! veel sterkte voor de vrouw, hoop dat ze goed opknapt en weer in staat is om met haar paard op pad te gaan later!!!!
Renata (16-7-2014 om 01:16)
Ja Harry's leven zal wel bedroevend saai zijn. Lekker veilig aan tafel postzegels in een vakje schuiven. Bah bah. Beterschap voor de amazone.
Beterschap (15-7-2014 om 18:57)
Nieuwe regelgeving zou een hoopleed besparen. want dat middeleeuwse niet gekeurde capje wat voor helm moet doorgaan voldoet natuurlijk aan geen enkele verkeerseis. Persoonlijk zou ik graag zien dat dit soort voertuigen volledig van de openbare weg geweerd werden, want ook die dieren voldoen niet aan geen enkele eis. buiten dat die gewoon een gevaar vormen in het verkeer en voor onschuldige voorbijgangers. en dat allemaal voor het luxe pleziertje van een hobbyist ? moeten die trouwens niet verzekerd zijn omdat ze hun gevaarlijke hobby op de openbare weg willen uitvoeren ?
Cookie-instellingen beheren