Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 26 km

Man probeert vrouw te wurgen in Goes

Toegevoegd: 15-07-2014, 13.17 uur
Door: Roland de Jong

GOES - In een woning in Goes heeft een man maandagavond geprobeerd zijn vrouw te wurgen. Dat heeft de politie bekend gemaakt.

Volgens de politie was er tussen de twee een echtelijke ruzie ontstaan. De 26-jarige man had hierbij zijn even oude vrouw getrapt en geslagen. Ook probeerde hij haar keel dicht te knijpen. Een buurvrouw die op het lawaai afkwam wist erger te voorkomen.

Het slachtoffer heeft aangifte gedaan van mishandeling. Haar man is daarop aangehouden. De verdachte zit nog vast.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
René (16-7-2014 om 11:04)
Binnenkort haar Ex-man neem ik aan? WAT EEN HUISHOUDHANDSCHOEN (lees L*L met vingers!) Ik ken de situatie niet maar zoiets doe je gewoon niet, AL BEN JE DRONKEN of wat dan ook.
the stranglers (15-7-2014 om 18:39)
zo, dan kan het SMWO in Goes weer haar best doen om de uit huis geplaatste crimineel zo snel mogelijk een gestoffeerde woning enz te regelen. de normale bevolking wacht wel weer, want ja, gajus moet nu eenmaal voorrang en eerlijk duurt het langst, dus crimi's gaan eerst.
Lukas (15-7-2014 om 17:20)
Hoe haal je het in je hoofd een vrouw te mishandelen?
Cookie-instellingen beheren