Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 22 km

Motorrijder Arnemuiden had niet gedronken

Toegevoegd: 17-07-2014, 16.23 uur
Door: Rolf de Feijter

ARNEMUIDEN - De motorrijder die op zaterdag 14 juni met zijn motor op de Muidenweg bij Arnemuiden uit de bocht vloog, had geen alcohol of andere verboden middelen gebruikt. Dat heeft de politie zojuist bevestigd.

In het ziekenhuis is door een GGD-arts een bloedproef van de 22-jarige man uit Vlissingen afgenomen. Het bloedmonster is in het laboratorium van het Nederlands Forensisch Instituut onderzocht. Hieruit bleek dat de man geen alcohol of andere stoffen had gebruikt, welke de rijvaardigheid nadelig konden beïnvloeden.

Tegen de man wordt geen proces verbaal opgemaakt.

Zie ook:
- Motorrijder had vermoedelijk gedronken (17-07-2014)
- Motorrijder zwaargewond bij ongeval  (17-07-2014)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zijn moeder (20-7-2014 om 14:22)
Ik heb zelf om deze update gevraagd, ik wilde duidelijkheid en al die onzin uit de wereld helpen. Mijn zoon had een hersentrauma en reageerde daarom agressief. Dan gaan ze standaard een bloedproef afnemen. Mensen trekken te snel conclusies en vergeten even hoe hun commentaar kan kwetsen. Met mijn zoon gaat het gelukkig prima, bedankt voor de steun van de mensen die meeleefden. Bij deze is alles rechtgezet!
bertus (20-7-2014 om 08:12)
@ holt en spoon waarom is dat vermoeden uitgesproken in de media vind ik een betere vraag. Maar misschien heeft een agent ter plaatse alcohol geroken.Fijn dat dit bericht op de site komt, om duidelijkheid te scheppen.
René (19-7-2014 om 12:08)
En daarom is dus het verschil tussen Verdachte en Schuldige.....Een verschil wat in reacties op nieuwsartikelen wel heel erg vaak over het hoofd wordt gezien....Er blijken steeds weer bergen met hobby-rechters/beulen die maar niet willen begrijpen dat je gelukkig pas schuldig bent als dat onomstotelijk is bewezen.....Hoogste tijd nu dus voor al die veroordelers om enig karakter te tonen en hun excuses eens aan te bieden...!!
dorpsbewoner (18-7-2014 om 06:57)
Ik hoop dat de motorrijder weer helemaal zal genezen. Laat al die 'azijnpissers' maar voor wat ze zijn. Die komen zichzelf echt wel een keer tegen. Hoop dat ieder hiervan leert geen negatief commentaar te geven zolang iets niet is vastgesteld/bewezen!
Vlissinger (18-7-2014 om 06:53)
Zoals de moeder van het slachtoffer al reageerde op de twee eerdere berichtgevingen over dit ongeval: "Mijn zoon heeft niet gedronken" Godzijdank heeft hij het overleeft!
P.Boogaard (17-7-2014 om 22:34)
Dank HV zeeland dat u deze bloeduitslag van mijn kleinzoon geplaatst heeft. Hoop dat veel mensen uit deze uitslag eens minder vlug hun oordeel vellen. Bedenk wel dat je zijn moeder en zus daar heel veel verdriet mee hebben aangedaan. Ook ik zijn opa die heel naw verbonden is met hen was dit echt niet leuk. Dank voor het plaatsen van het beicht
Cookie-instellingen beheren