Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Boetes bij controle Brouwersdam

Toegevoegd: 19-07-2014, 13.15 uur
Door: Roland de Jong

ELLEMEET - Donderdagmiddag en -avond heeft de politie samen met de Belastingdienst een controle gehouden op de Brouwersdam. Er werden meerdere boetes uitgedeeld. Ook werd er bijna 7.000 euro geïnd door de Belastingdienst.

Tijdens de controle werden 63 bestuurders gecontroleerd op het rijden onder invloed van alcohol. Een 51-jarige automobilist uit Bruinisse kreeg een proces-verbaal omdat hij weigerde zijn medewerking te verlenen aan een ademanalyse. Zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Aan twee automobilisten werden in totaal vier bekeuringen uitgeschreven. Die waren voor het niet dragen van de gordel, het niet handsfree bellen en het hebben van te donkere ruiten van de auto. Een man had nog een boete openstaan van 704 euro. Ruim 2.500 voertuigen werden gescand op mogelijke bijzonderheden van het kenteken.


De Belastingdienst legde beslag op een auto en in totaal 6.791 euro aan openstaande vorderingen werd geïnd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jan (20-7-2014 om 07:17)
Onvoorstelbaar dat o.a. de Belastingdienst dit soort "grappen" uithaalt ! Als er belastingschulden zijn kunnen die toch op de normaal daarvoor gestelde procedures worden geind of ingevorderd ? Of moet daarvoor speciaal gewacht worden tot in vakantieperiodes ? Ook de politie kan de normale controles gebruiken voor niet betaalde boetes en/of onjuist gebruik van auto's etc. !
monika (20-7-2014 om 00:46)
De belastingdienst moet niet zo zeuren , men meet daar met 2 verschillende maten het rijke koningshuis betaald helemaal niks 0,0 . Terwijl de gewone burger krom moet liggen want elke euro cent die er bij hun binnenkomt kan afgedragen worden aan de criminelen politie staat NL . De oplichters staan tegenwoordig met incasso bureau medewerkers en al langs de snelweg om iedereen met een schuld een flinke poot uit te draaien . kan men niet betalen dan stelen ze net of het zo normaal is je auto of nog beter de gevangenis poorten gaan open en kan je zitten tussen criminelen ..
peter (19-7-2014 om 18:56)
ik snap niet dat de belasting dienst achter nederlanders zitten die belastingschuld zouden hebben, ze spelen zelf voor sinterklaas en geven miljoenen weg aan mensen die hier niet eens wonen, denk maar aan bulgaren en die andere, dit gaat mijn boven mijn pet. zeker om hun eigen fouten te verdoeselen.
Cookie-instellingen beheren