Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
39 files van totaal 152 km

Slagaderlijke bloeding bij ruzie Vlissingen

Toegevoegd: 19-07-2014, 13.19 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een 40-jarige Middelburger is vrijdagavond in Vlissingen ernstig gewond geraakt als gevolg van een mishandeling. De man liep een slagaderlijke bloeding op. De politie heeft een 43-jarige inwoner van Arnhem aangehouden als verdachte. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij het geweldsincident.

Rond 21.15 uur ontstond aan de Boulevard Bankert een ruzie tussen de verdachte en het slachtoffer. Daarbij sloeg de Arnhemmer de Middelburger met een fles op zijn hoofd. Hierdoor ontstond een hevig bloedende hoofdwond. Agenten troffen eerste maatregelen om de bloeding te stoppen.

De gewonde is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Daar is de wond gehecht. De Middelburger verkeert niet in levensgevaar en hij wordt vermoedelijk vandaag alweer uit het ziekenhuis ontslagen.


Agenten kregen van een oplettende getuige door dat de verdachte was weggerend. De meldkamer hield contact met de getuige en er kon een duidelijk signalement worden opgegeven. De getuige kon bovendien de positie van de verdachte blijven doorgeven. Op de Rozengracht kon hij vervolgens worden gearresteerd.

De Arnhemmer is overgebracht naar een politiecel in Torentijd en voorgeleid aan een hulpofficier van justitie. De politie stelt een onderzoek in.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Franky (20-7-2014 om 07:11)
Getuige super gehandeld, helaas genoeg mensen die denken "niet mijn probleem" en lopen door.
Bdw (20-7-2014 om 01:09)
Hulde Voor de Getuigen die vol hield en dit mogelijk gemaakt heeft ! Iedereen heeft een mening maar doet nooit wat
Wim (19-7-2014 om 17:10)
Laat die lui thuis blijven en zeker niet naar zeeland gezien het feit om iemand met en fles te verwonden en laat hem voor de kosten er voor opdraaien die betaalt moeten worden voor het ziekenhuis. En een flinke vergoeding voor het slachtoffer.
uhm (19-7-2014 om 14:58)
dit zijn nou echt de dingen om te doen in de zomer op de boulevaard.lekker elkaar met glazen flessen op de kop meppen waar andere mensen dan ongevraagd van kunnen genieten .
Cookie-instellingen beheren