Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Taxichauffeur opgepakt na aanrijding

Toegevoegd: 20-07-2014, 15.12 uur
Door: Roland de Jong

RENESSE - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag in Renesse aan taxichauffeur aangehouden na een aanrijding met een voetganger.

Volgens de politie reed de man, een 65-jarige inwoner van de gemeente Goes, rond 03.45 uur over de Hogezoom. Daar kwam hij in botsing met een 24-jarige voetganger uit Bochum (D). De man werkte niet mee met de politie en werd daarom aangehouden.

De politie onderzoekt de oorzaak van de botsing. Het slachtoffer is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft nog niet met hem gesproken. De verdachte is in verzekering gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Freekje (20-7-2014 om 19:42)
Ja maar beste VdVonck niet als deze 65-jarige in botsing komt met een voetganger dan heb ik er geen respect voor! Dus eerst even de toedracht afwachten!
VdVonck (20-7-2014 om 18:07)
@Renata, vanwaar gelijk de speculaties over het ontbreken van een taxipas? Niet meewerken met de Politie kan een heleboel betekenen. Bijvoorbeeld een blaastest die mislukt, dat valt ook onder niet meewerken. Wellicht is het een beter idee om eerst een berichtgeving over de toedracht af te wachten voordat u dit soort dingen roept. Iemand die op 65-jarige leeftijd om 03:45 aan het werk is, ik heb er respect voor!
Renata (20-7-2014 om 15:27)
Werkte niet mee met de politie?? Innemen die chauffeurs pas (als die die al heeft) en hopelijk lang niet deelnemen aan het verkeer.
Cookie-instellingen beheren