Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
19 files van totaal 55 km

Auto rijdt over fiets en rijdt door

Toegevoegd: 20-07-2014, 15.32 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De fiets van een 18-jarige inwoner van Westdorpe is zaterdagmiddag in Terneuzen overreden door een personenauto. De automobilist reed na het ongeluk door. De politie is op zoek naar de bestuurder.

De aanrijding vond kort voor 14.00 uur plaats op de kruising Molenstraat - Kreekdreef. De fietser reed over de Kreekdreef en stak de weg over. De auto kwam op dat moment van links aanrijden. Om een aanrijding te voorkomen sprong de Westdorper van zijn fiets. De automobilist remde krachtig, maar kon niet voorkomen dat hij over de fiets gereden.
De auto reed na het ongeluk door in de richting van de Tractaatweg.

De fietser liep schaafwonden op. De fiets is geheel vernield. De auto was een antracietkleurige BMW met Belgisch kenteken. Op de achterruit zat een groot wit teken. Op de voorruit na waren alle ramen geheel verduisterd. De politie is op zoek naar de bestuurder.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anouk Dijkers (21-7-2014 om 23:25)
Beste hay day, Zou je zo vriendelijk willen zijn het te melden bij de politie als je het gezien hebt ! We dachten dat er geen getuige waren maar misschien kan je nog meer details melden! Bedankt alvast.
Frans1 (21-7-2014 om 09:49)
Of hij was dronken of had geen rijbewijs.
hay day (20-7-2014 om 16:41)
Het was bij mij in de buurt ik heb het gezien 1
ikke (20-7-2014 om 16:16)
Hoe gek kan je zijn. Rijbewijs inleveren en nooit meer achter het stuur
Cookie-instellingen beheren