Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Opvarenden bootje gered Vlissingen

Toegevoegd: 20-07-2014, 22.20 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Redders van het KNRM-station Breskens en de strandbewaking in Vlissingen zijn zondagavond uitgevaren voor twee personen die met een rubberbootje in de problemen waren gekomen.

Even na 21.00 uur werd alarm geslagen toen werd opgemerkt dat het bootje zich in de vaargeul bevond nabij de Boulevard Bankert in Vlissingen. Aanvankelijk werd gemeld dat er twee kinderen aan boord waren. Ter plekke bleek het om twee volwassenen te gaan.

De twee opvarenden en het rubberbootje zijn vervolgens aan boord van de strandreddingsboot gehaald en veilig terug aan wal gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
hoe dom kun je zijn (21-7-2014 om 17:42)
Die gasten op laten draaien voor de gemaakte kosten; iedereen zou toch moeten weten wat een vaargeul is, en dat je dat aan boeien kunt zien. Net zoals iedereen toch zou moeten weten dat je met een fiets beter niet de snelweg op kan gaan.
opvarende rubber boot (21-7-2014 om 10:00)
achter af bleken de mannen niet in gevaar te zijn maar gewoon een stuk aan het peddelen en onbewust in de vaargeul terecht zijn gekomen en nergens problemen mee te hebben aldus persoon van het bootje dus mensen dit is wat er aan de hand was
opvarende bootje (21-7-2014 om 09:52)
Was niet in gevaar of problemen maar gewoon een stukie peddelen
Cookie-instellingen beheren