Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 24 km

Beschonken bestuurder vlucht voor politie

Toegevoegd: 21-07-2014, 11.00 uur
Door: Rolf de Feijter

KAPELLE - Een 38-jarige man uit de gemeente Kapelle is zondag rond 23.50 uur aangehouden. Hij ging er met hoge snelheid vandoor in zijn auto toen de politie naderde. Na zijn aanhouding bleek dat de man met een flinke slok op achter het stuur zat.

De man ging er op de Ooststraat in Kapelle met hoge snelheid vandoor. In de 30-kilometerzone werden snelheden bereikt van 90 kilometer per uur. De verdachte kwam vervolgens met zijn auto tot stilstand tegen geparkeerde auto. Daarbij raakte zijn voertuig total loss. Het geparkeerde voertuig liep daarbij ook flinke schade op.

Omdat de verdachte zich hevig verzette bij zijn aanhouding, gebruikten de agenten pepperspray om hem uit de auto te krijgen. De man is vervolgens aangehouden. Toen bij hem een ademtest werd afgenomen blies de man 850 ug/l, bijna vier maal de toegestane hoeveelheid. Zijn rijbewijs is ingevorderd en de man is vastgezet.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Alfons (21-7-2014 om 15:29)
Alles laten betalen. Ohja sorry, zo werkt dat niet in Nederland.
Marco (21-7-2014 om 12:09)
Wat een idioot. Rijbewijs afpakken en minstens 10 jaar niet meer teruggeven. Wat een egoïstische h#fter ben je dan... nu is het nog enigszins goed afgelopen, maar kom zo eentje tegen. Wanneer gaan ze in Nederland dit soort misdrijven ook eens zien als poging tot doodslag met de auto als wapen? Je gebruikt wel 1500kg massa als 'wapen' in dit soort gevallen. Snoeihard aanpakken.
Cookie-instellingen beheren