Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
101 files van totaal 374 km

Vrouw rijdt parkeerwachter en meisje aan

Toegevoegd: 24-07-2014, 11.29 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - Een 31-jarige vrouw uit Goes is woensdagmiddag aangehouden omdat ze rond 16.20 uur op een parkeerwachter was ingereden en vervolgens over de voet van een 6-jarige meisje uit Gramsbergen wasgereden. Het meisje raakte daarbij gelukkig slechts lichtgewond. De parkeercontroleur liep een verwonding aan zijn arm op.

De verdachte werd door de parkeerwachter aangesproken over het feit dat ze met haar auto in een voetgangersgebied reed. Daarop wilde hij haar bekeuren waarop de vrouw er vandoor ging en ze hem en het meisje raakte.

Agenten hielden de vrouw rond 16.55 uur elders in Goes aan. Na verhoor is ze met een proces verbaal op zak naar huis gestuurd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
cre001 (25-7-2014 om 17:29)
@ERIK. Ga jij je maar eens verdiepen wat een BOA doet. Als je je gewoon aan de regels houdt is er helemaal niets aan de hand Sterkte voor de man en het meisje
T4 (24-7-2014 om 21:06)
mevrouw zal er wel van afkomen met een bekeuring. dus dat is weer een vrij brief voor de rest. een zware straf zou beter op zijn plaats zijn .maar ja wij hier in Nederland hebben een recht systeem waar ik me reet me afveeg.
Jan (24-7-2014 om 16:26)
@ erik. Jij bent dan ook een mooie en niet goed wijs om geweld goed te keuren omdat het risico is van het vak. Boa,s zijn niet mijn vrienden maar om ze expres aan terijden om ze te verwonden is gewoon walgelijk en jij keurd het nog goed. Mevrouw reed in voetgangers gebied en dan zit je gewoon fout. Als je iets expres fout doet moet je ook de gevolgen dragen als je gesnapt wordt. Helaas dat er zulken mensen als jouw rond lopen die dit nog goed keuren. Geweld is nooit goed. Maar deze persoon zal wel helaas met een boete er vanaf komen.
Bassie (24-7-2014 om 14:09)
Oppakken en in de bak! En dan ook nog een kind aanrijden.... Wat bezielt dat mens?
J. Neele (24-7-2014 om 12:59)
Ben nu wel erg benieuwd wat de sancties hiervoor zijn, als je voor een dergelijk misdrijf (poging tot doodslag) niet een fikse gevangenisstraf krijgt dan is er geen enkel respect meer voor het leven van medemensen.
Piet (24-7-2014 om 12:54)
Waarom niet een nachtje vast zetten? Het zou je dochtertje maar wezen. Het had makkelijk anders af kunnen lopen door deze stomme aktie. Als je je dom gedraagt moet je ook de gevolgen dragen maar helaas werkt dat in Nederland anders.
Cookie-instellingen beheren