Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vijf buitenboordmotoren gestolen in Goes

Toegevoegd: 24-07-2014, 15.25 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - Tussen zondag 20 juli en dinsdag 22 juli zijn in Goes tenminste vijf buitenboordmotoren van boten gestolen. De politie is op zoek naar getuigen en roept mensen die slachtoffer zijn geworden van diefstal aangifte te doen.

De boten lagen aan de Blokjes-, Sluis- en Noordoordplaat. Dieven sneden bezineleidingen door, draaiden bouten los en gingen ervandoor met de kostbare motoren. Getuigen die iets verdachts hebben gezien kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Daarnaast roept de politie eigenaren van boten met buitenboordmotoren extra alert te zijn en waar mogelijk preventieve maatregelen te nemen tegen diefstal.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren