Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
54 files van totaal 174 km

Man steelt benzine met gestolen motor

Toegevoegd: 25-07-2014, 13.59 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - In Vlissingen is vrijdagmorgen een man op de President Rooseveltlaan aangehouden omdat hij had getankt zonder te betalen.

Rond 06.30 uur werd door een motorrijder bij een benzinestation aan de President Rooseveltlaan getankt. De bestuurder vertrok plotseling zonder de benzine te betalen. Toen de melding aan de politiemeldkamer werd doorgegeven, bleek dat de motor op 7 juli van dit jaar in Gouda was gestolen. Terwijl agenten naar het bezinestation gingen om polshoogte te nemen, belde de motorrijder naar de meldkamer. Afgesproken werd dat hij zich bij het benzinestation zou melden.

Rond 06.50 uur werd de 45-jarige man uit Middelburg aangehouden. Hij had de gestolen motor op de Menno van Coehoorngracht achtergelaten. De Middelburger is voor verder onderzoek naar het politiebureau in Vlissingen gebracht. De eigenaar van de motor is geïnformeerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
loes (25-7-2014 om 18:12)
slimme man hoor
Alfons (25-7-2014 om 15:18)
Op zich toont hij berouw. Een flinke boete en een voorwaardelijke gevangenisstraf geven. Schadevergoeding voor de eigenaar.
Cookie-instellingen beheren