Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij botsing in Kapelle

Toegevoegd: 25-07-2014, 19.30 uur
Door de botsing liepen beide auto's schade op. Door de botsing liepen beide auto's schade op.
Door de botsing liepen beide auto's schade op.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Rolf de Feijter

KAPELLE - In Kapelle zijn vanmiddag enkele mensen gewond geraakt bij een ongeval tussen twee personenauto's.

Het ongeluk gebeurde iets voor 16.00 uur op de kruising van de Hillewerfweg en de Ooststraat. Door nog onbekende oorzaak kwamen twee personenauto's met elkaar in botsing. Drie ambulances kwamen ter plaatse om de gewonden te behandelen.

De twee auto's zijn door een bergingsbedrijf getakeld. Over de verwondingen van de slachtoffers is niets bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
maarten (27-7-2014 om 14:58)
@Yvo bo: (bijna) iedereen weet de regels en het zal hoogst waarschijnlijk niet expres geweest zijn. Neemt niet weg dat de weginrichting in Kapelle waardeloos is. .Na de wijzigingen enkele jaren geleden is de kans op een ongeval enorm toegenomen. Je kunt wel borden neerzetten, maar gevoelsmatig klopt er iets niet. Hierdoor ontstaan rare situaties. Hiernaar heeft de weginrichter onvoldoende gekeken. Deze mening wordt door veel dorpsgenoten gedeeld! Dit blijkt ook geregeld uit geplaatste reacties,
Yvo bo (26-7-2014 om 00:34)
Dat rechts voorrang heeft snapt iedereen. Hoeft hier niet vermeld te worden. Dat meeste mensen geen 30 rijden daar weet ook iedereen . Lijkt me ook overbodig ! Dit stukje zouden ze weg moeten laten . Heb nog zelden een zinvolle reactie gezien hier . Ik denk ....... Dat geen van deze automobilisten bewustt elkaar aan hebben gereden . Zoals iedereen weet , een ongeluk zit in een klein hoekje. Niemand heeft de behoefte met de ambulance opgehaald te worden dus mensen , als je er niet bij was , of het niet hebt zien gebeuren , hou wijselijk je mond dicht !
bds (25-7-2014 om 22:28)
Even terugkomend over het rechts heeft voorrang in kapelle... het is er alleen maar gevaarlijker op geworden. Onoverzichtelijke bochten die je voorrang moet geven met 30 km is nog te hard. Is niet goed over nagedacht hier... en wat er hier gebeurd is.. vervelend en hopelijk geen ernstig letsel!
Laurens (25-7-2014 om 21:18)
Tegenwoordig heeft rechts voorrang in Kapelle. Ik heb zomaar een vermoeden.
Monique (25-7-2014 om 20:50)
Helaas weet ik uit ervaring (zowel op de fiets als met de auto) dat het gros van de automobilisten op dat stuk (en verder eigenlijk in heel Kapelle) geen 30 km rijden. Helaas is het nu dus een keer fout gegaan, ongeacht wat de oorzaak is. Het is trouwens wel erg overzichtelijk daar.... misschien toch met iets anders bezig geweest dan met autorijden? Sterkte aan de slachtoffers.
Cookie-instellingen beheren