Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje overreden door auto in Kamperland

Toegevoegd: 26-07-2014, 11.08 uur
Door: Rolf de Feijter

KAMPERLAND - Donderdagavond is een klein meisje op een camping aan de Schotsmanweg in Kamperland door een personenauto overreden. Wonder boven wonder hield ze er slechts een gebroken sleutelbeen aan over.

Het ongeluk gebeurde rond 20.45 uur. Een 72-jarige man uit het Duitse Troisdorf reed per ongeluk met een wiel van zijn auto over de buik van het meisje. Dit gebeurde toen hij het weggetje van zijn caravan wilde inrijden. Het meisje zat aan het begin van dat weggetje met wat zand en schelpjes te spelen. De man zag het meisje niet.

Het slachtoffertje uit Leidschendam is voor onderzoek naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Daar bleek dat ze veel geluk had gehad en alleen een gebroken sleutelbeen had. Het meisje is met haar moeder een nacht in het ziekenhuis gebleven en mocht vrijdagmiddag het ziekenhuis weer verlaten.

Agenten hebben een onderzoek naar de toedracht ingesteld. Hierbij bleek dat het goed mogelijk was dat de bestuurder vanuit zijn auto geen zicht had op de plaats waar het meisje zat te spelen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
T4 (26-7-2014 om 21:34)
@Alfons ben het hellemaal met je eens. er zijn van die ongelukken. waar van je weet. dat je ze nooit meer vergeet .soms zit een ongeluk in een klein dood hoekje van je spiegel .Beterschap voor de kleine meid en dat ze toch nog een leuke vakantie heeft.
Alfons (26-7-2014 om 12:17)
Dit zijn zo van die tragische ongelukken. Heel veel beterschap voor die kleine meid. Ik denk dat die man het ook nooit meer zal vergeten want dat wil je nooit. We moeten die kinderen altijd goed in de gaten houden he, ze zijn zo kwetsbaar. Hoop nooit zoiets mee te maken, maar en ongeluk zit in een ........he.
Cookie-instellingen beheren