Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
44 files van totaal 154 km

Souburger van fiets beroofd

Toegevoegd: 28-07-2014, 13.17 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - Zondagavond is een 18-jarige inwoner van Oost-Souburg beroofd van zijn fiets. De politie stelt een onderzoek in.

Rond 23.00 uur reed het slachtoffer op zijn fiets over de Oude Veerhavenweg in de richting van de Edisonweg. Drie inzittenden van een personenauto stapten uit een auto nabij het fietspad en versperden voor hem de doorgang waardoor hij moest stoppen. Zij vroegen of hij geld bij zich had en moest zijn fiets afgeven. Daarbij dreigden ze hem wat aan te doen als hij dat niet deed. Hij gaf zijn blauwe Batavus herenfiets af waarop één van de daders hard weg fietste in de richting van de Edisonweg.

Het signalement van de daders luidt: Een blanke man van ongeveer 25 jaar, fors postuur, klein baardje en gouden halsketting. Dader 2: Een circa 25-jarige man met donkere huidskleur, zwart kroes haar, een zwart lederen jasje en zwarte halstas om. Dader 3: Een man met lichtgetinte huidskleur en rond de 25 jaar oud. In de auto zat een blonde vrouw met zongebruind gezicht. Nadat de twee andere daders in de auto waren gestapt, reden zij weg in de richting van de Prins Hendrikweg en rechtsaf sloegen in de richting van de Paul Krugerstraat.

De politie vraagt mensen die iets gezien hebben contact op te nemen via 0900 8844. Anoniem kan dit via 0800 7000.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (28-7-2014 om 18:26)
Wat een stelletje smeer kezen om op zon laffe manier een fiets af te pakken ik hoop dat ze toch gepakt worden stelletje laffe honden zijn het zulke lui horen hier zelfs niet thuis.
loes (28-7-2014 om 17:47)
wat een tokkie tuig! die missen toch wat in hun leven, ik hoop dat ze gauw gepakt worden, en goed berecht worden en niet weer in de herhaling vallen doordat ze een lachertje gekregen hebben vd rechter.
PdL (28-7-2014 om 17:39)
en nadat hij het nummerbord had othouden hebben ze de daders kunnen achterhalen neem ik aan!!!!
Anneke (28-7-2014 om 14:28)
Wat een stelletje lafbekken zeg! Met z'n drieën 1 iemand tegenhouden en bedreigen als hij z'n geld/fiets niet afgeeft, Gatver! Kots!
Cookie-instellingen beheren