Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 38 km

Ongeluk Hulst tijdens illegale rijles

Toegevoegd: 01-08-2014, 13.14 uur
Door: Roland de Jong

HULST - De auto die gisteren in Hulst de gevel van een woning ramde werd bestuurd door een 16-jarig meisje. De politie spreekt van een illegale rijles.

Het meisje veroorzaakte het ongeluk rond 16.45 uur in de Mostaertstraat. Het meisje, aflomstig uit Middelburg, kreeg autorijles van haar 21-jarige vriend uit Hulst. Zij wilde dolgraag een keertje autorijden. Dat liep helemaal verkeerd af, toen zij vol gas gaf en de koppeling op liet komen.

Het meisje ramde eerst een lantaarnpaal en reed vervolgens frontaal tegen het huis. De woning raakte zwaar beschadigd. Het meisje is door ambulancepersoneel onderzocht en doorgestuurd naar de huisartsenpost om zich aan schaafwonden te laten behandelen. De politie maakt proces-verbaal op tegen het tweetal voor rijden zonder rijbewijs en onbevoegd rijles geven.

Zie ook:
- Auto ramt gevel woning Hulst (01-08-2014)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cerebrus (2-8-2014 om 20:20)
@Kees, jij moet wel een ongelooflijk dom iemand zijn om de regering de schuld te geven van iemand die gewoon z'n vriendin even laat rijden in z'n auto. Jij geeft zeker de regering overal de schuld van? Ook van je eigen falen?
Piet (1-8-2014 om 16:24)
Het is gewoon een hele domme actie. Laten we maar ontzettend blij zijn dat er bijv. geen kinderen liepen te voetballen daar.
Zeeuwse Showride (1-8-2014 om 16:02)
Succes met de afhandeling voor de bewoners van het huis. Verder welke 21-jarige is er zo stom om een 16-jarig kind in zijn auto te laten rijden??
jan (1-8-2014 om 15:58)
Volgens mij doet iedereen dit wel eens,stukje proberen te autorijden zonder rijbewijs,alleen dan beter in de polder zonder verkeer
Wesley (1-8-2014 om 14:32)
Echte rij-instructeurs met les-auto's hebben niet voor niets pedalen aan de passagierskant..
@kees (1-8-2014 om 14:26)
Je mag helemaal niet rijden van 16,5 jaar. Je moet eerst je theorie-examen halen en dan mag je rijles nemen bij een instructeur MET aangepaste auto. Als je je praktijkexamen hebt gehaald mag je autorijden onder toezicht van een geregistreerde begeleider. Lees jezelf eerst even in, dan lijk je niet zo dom..
Cookie-instellingen beheren