Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 27 km

Pizzabezorger gewond in Goes

Toegevoegd: 01-08-2014, 21.47 uur
Het slachtoffer is naar een ziekenhuis gebracht.
Het slachtoffer is naar een ziekenhuis gebracht.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - In Goes is vrijdagavond een pizzabezorger gewond geraakt bij een eenzijdige aanrijding.

Het ongeval gebeurde op de kruising Thorbeckelaan met de Schaepmanstraat. De scooterrijdster kwam bij een verkeersremmer ten val. Een ambulanceteam en een rapid responder kwamen ter plekke om haar te helpen.

De gewonde is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vriend (3-8-2014 om 16:33)
@R. @laura - ik snap de reacties zeker wel maar ik ken dit meisje en haar rijstijl en dit was zeker niet haar fout, en dat vooroordeel over pizza bezorgers is fout, niet elke bezorger rijd als een gek! Zelf ben ik ook bezorger en ik rijd net als dit meisje gewoon volgens de regels en zeker niet gevaarlijk .... Ik vraag wel graag een beetje respect voor dit meisje want ze had nog veel plannen deze vakantie maar deze zijn nu allemaal afgelast als gevolg van het ongeval. Grt en sterkte meid x
laura (3-8-2014 om 14:55)
Hopelijk gaat het snel goed met het meisje Maar de jongens en meiden die op scooters eten bezorgen rijden vaak als gekken. Staat een stoplicht op rood, dan schieten ze gewoon de stoep op om het licht te ontwijken, en schieten even later weer net zo makkelijk de weg op Op zich vind ik het niet gek dat ze brokken maken, gezien hun (onervaren en alles moet snelsnel van de baas) rijstijl
R (3-8-2014 om 09:31)
Beetje vreemde ondoordachte reacties weer. Drempels liggen er omdat er te hard gereden werd. Als iedereen normaal zou rijden waren ze helemaal niet nodig. En toch geven we daar de overheid de schuld van ? Dat die drempels er liggen is dus de schuld van burgers die zich niet normaal kunnen gedragen.
hoog drempelig (2-8-2014 om 17:53)
@ Alfons, goed gezien, de overheid maakt het veilig door gevaarlijke opstakels te plaatsen voor de veiligheid.
Macaroni (2-8-2014 om 07:41)
Hopelijk is ze er snel weer bovenop.
Alfons (1-8-2014 om 22:49)
Ohja, de drempels zijn er voor de verkeersveiligheid. Beterschap voor het meisje.
Cookie-instellingen beheren