Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
67 files van totaal 272 km

Vermoedelijke fietsendief aangehouden

Toegevoegd: 02-08-2014, 12.06 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Een 30-jarige Pool is in de nacht van vrijdag op zaterdag op de Grote Markt in Goes aangehouden op verdenking van fietsendiefstal.

Rond 02.30 uur werden surveillerende agenten aangesproken door medewerkers van de beveiliging dat een dronken man vrouwen lastig viel. Zij gingen vervolgens naar hem op zoek. Nabij Het Postkantoor zagen zij de man lopen. Hij sleepte een damesfiets met zich mee welke op slot bleek te staan.

De man werd gearresteerd en overgebracht naar het politiebureau. De fiets stond niet als gestolen gesignaleerd, echter het slot was wel opengezaagd. De politie onderzoekt of het rijwiel van diefstal afkomstig is. Het gaat om een grijskleurige Batavus Best Breaks-damesfiets.

In de loop van de dag zal de man worden gehoord over de vermeende fietsdiefstal.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
piet (3-8-2014 om 12:59)
En daarom moet je altijd aangifte doen, ook van diefstal van een fiets. Staat deze als gestolen geregistreerd of wordt er aangifte van gedaan, kan deze man gestraft worden. Zo niet, gaat hij vrijuit...
Marina (3-8-2014 om 08:40)
In mei 2014 heb ik een gazelle fiets gekocht en aangifte gedaan van diefstal! Het is nu al augustus en nog is me fiets niet terug! Tegenwoordig kan je gestolen fiets in de kringloop halen maar dan met je eigen slot legitimatiebewijs en de aangifte papier! En dan kan je eigen fiets nog terug kopen ook! Zo voel je toch op die manier genaaid! Wat schandalig is dat ik slecht hoort en de SH bord er ook af is gehaald!
kees (2-8-2014 om 19:39)
Als de fiets niet als gestolen geregistreerd staat krijgt hij hem terug? Dan is en namelijk geen bewijs. Niemand heeft tegenwoordig het kassabonnetje van de fiets bij om aan te tonen dat het zijn fiets is
un egte zeeuw (2-8-2014 om 12:20)
Direct terug sturen naar polen . Dieven en criminelen kunnen we hier niet gebruiken, die hebben we al genoeg .
Cookie-instellingen beheren