Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 19 km

Code geel vanwege gevaarlijk weer

Toegevoegd: 08-08-2014, 17.02 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Er is gevaarlijk weer op komst. Dat meldt het Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut (KNMI). De waarschuwing geldt vanaf circa 23.00 uur tot zaterdagochtend 06.00 uur.

Vanavond en vannacht is er tijdens buien een kans op onweer. De buien trekken vanaf het zuidwesten het land binnen en trekken in de loop van de nacht weg uit de provincie. Mogelijk kan tijdens de buien veel neerslag vallen.

De heftigste buien lijken rond 23.00 uur Zeeland te bereiken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Maartje (12-8-2014 om 16:40)
Tja, het risico is er inmiddels natuurlijk wel dat niemand het meer gelooft als er ècht gevaarlijk weer op komst is....
Tholenaar (10-8-2014 om 16:44)
Zucht, altijd hetzelfde verhaal hier. Ja laten we stoppen met te waarschuwen voor eventueel gevaarlijk weer. Maar dan wil ik je ook niet horen janken dat er een boom op je auto ligt.
marjoleintje (9-8-2014 om 23:59)
jeetje code geel?????er is alleen regen en wind op komst?je zou er bijna bang van worden dat deden we vroeger toch ook niet al die waarschuwingen er komt toch geen orkaan?tegenwoordig loopt iedereen al met een plu als het twee spatjes regent haha tegen mij werd altijd gezegd kom op we zijn niet van suiker en wat is slecht weer?dat is voor mij een orkaan die de daken van de huizen afrukt gewoon een beetje uutkieken voor afwaaiende takken ik ga er zo doorheen ik moet wel op mn fietsje en af en toe schuilen jaja dat wel maar ik bl;ijf echt niet thuis
Vlissinger (9-8-2014 om 13:17)
Rond een uur of 4 is het behoorlijk slecht geweest, maar dat was niet meer dan een gemiddelde regenbui.. Gewoon je eigen plan trekken, we zijn oud en wijs genoeg zelf te bedenken wat te doen bij slecht weer.
jan (9-8-2014 om 12:42)
Was wel heftig weer ,alleen in Zeeland niet,maar dat kunnen ze ook niet zien vantevoren.
Schimpy (9-8-2014 om 11:27)
ik heb heerlijk geslapen en niets gemerkt van gevaarlijk weer
Cookie-instellingen beheren