Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Mannen opgepakt voor handel in drugs

Toegevoegd: 11-08-2014, 10.57 uur
Door: Rolf de Feijter

BRESKENS - Maandagmorgen vroeg zijn op de Kaai in Breskens twee mannen aangehouden omdat ze verdovende middelen verkochten.

Twee bikers zagen tijdens hun surveillance om 00.10 uur dat de mannen een wit pakketje aan elkaar gaven. Bij onderzoek bleek dat het vermoedelijk om harddrugs ging. De 26-jarige man uit Breskens en de 22-jarige man uit Biervliet werden aangehouden. Eén van hen had ook nog een zakje met enkele pillen bij zich. Ook dit gaat vermoedelijk om verdovende middelen. De drugs zijn in beslag genomen en wordt later onderzocht.

De mannen zijn voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht en ingesloten. Maandagmorgen worden ze verhoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (12-8-2014 om 07:02)
Als je zoiets verkoopt waarvan je weet dat het verboden is en dan het op straat verkoopt is de kans groot dat het gezien word en gelukkig maar, dat ze gezien zijn.
Cookie-instellingen beheren