Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
91 files van totaal 335 km

Bewoner betrapt twee inbrekers

Toegevoegd: 14-08-2014, 13.46 uur
Door: Rolf de Feijter

SINT PHILIPSLAND - Donderdagmorgen vroeg ontdekte een bewoner van een woning aan de Krabbenkreekstraat in Sint Philipsland twee dieven in zijn schuur.

De bewoner kwam rond 00.45 uur thuis. De daders gingen er vervolgens op fietsen vandoor. De man is er op zijn eigen fiets achteraan gereden maar raakte ze kwijt. In de Schoolstraat zag hij een verdachte personenauto waarvan hij vermoedde dat deze iets met deze zaak te maken had. Hij wilde de auto laten stoppen en ging op de weg staan. Toen de auto niet stopte, gooide hij zijn fiets tegen de auto. De bestuurder van de auto week uit en reed hierbij tegen een verkeersbord aan. De auto liep schade aan de voorzijde op. Agenten hebben nog in de omgeving gezocht maar geen daders meer aangetroffen.

Volgens de politie is er op het eerste oog niets ontvreemd uit de schuur, welke overigens niet was afgesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lukas (18-8-2014 om 14:18)
@Prima aktie Sorry maar dat was niet de auto van de daders de man was paranoïde en gooide de fiets tegen zijn/hun auto. maar de dieven zaten er niet in...
VdVonck (17-8-2014 om 18:31)
Het doet er inderdaad vrij weinig toe of de deur afgesloten is of niet. Het feit blijft dat je met je klauwen van andermans spullen hebt af te blijven. Echter is het in een strafzaak wel van belang. Deze heren zullen niet als 'inbreker' worden berecht maar als 'insluiper'. Niet dat dit veel uitmaakt want de straffen in Nederland blijven lachwekkend!
Prima aktie (15-8-2014 om 08:41)
Gelukkig hebben de inbrekers flinke schade aan hun auto nu. Hopelijk leren ze ervan ! Prima aktie van die meneer.
Leon (14-8-2014 om 21:29)
Goed gedaan! Als dank krijgt hij waarschijnlijk een boete voor het veroorzaken van een ongeval en het claim voor een nieuw verkeersbord.
Tom (14-8-2014 om 18:39)
Jammer dat ze niet gepakt zijn. Het maakt niet uit of de schuur afgesloten was of niet. Ze moeten gewoon van je spullen afblijven en niet op andermans erf komen!
marleen (14-8-2014 om 17:09)
of die schuur nu gesloten was of niet je heb er geen zaken in simpel dus da maak toch niks uit
Cookie-instellingen beheren