Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
63 files van totaal 227 km

Fietser gewond na inhaalmanoeuvre

Toegevoegd: 15-08-2014, 15.59 uur
Door: Manfred Berrevoets

BRESKENS - Een 70-jarige man uit Breskens is gisteren op de Nieuwesluisweg gewond geraakt na een inhaalmanoeuvre op het fietspad. Twee andere betrokken fietsers zouden na het ongeval zijn doorgefietst.

Het slachtoffer reed tussen 17.00 en 18.00 uur met zijn fiets op het fietspad naast de Nieuwesluisweg ter hoogte van strandovergang 19. Tijdens het inhalen van twee andere fietsers komt de man ten val en loopt daarbij twee gebroken ribben en diverse schaafwonden op. Twee andere betrokken fietsers, een vader en een zoon, rijden door zonder zich om het slachtoffer te bekommeren. Het man is voor behandeling naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht.

De politie is op zoek naar de vader en de zoon die op het fietspad op de Nieuwesluisweg door het slachtoffer zijn ingehaald. Ook wil zij graag spreken met getuigen die het ongeval hebben zien gebeuren, zodat duidelijk wordt wat er precies is gebeurd. Mensen die meer informatie hebben kunnen bellen met 0900-8844 of langs komen op het bureau aan de Trageldam in Oostburg.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (16-8-2014 om 13:32)
zeker weer zgn "wielrenners"? sportfietsers die zich nergens wat van aantrekken en voor wie andere weggebruikers alleen maar hinderlijke objecten zonder rechten zijn. Dat soort lui rijdt ook nauwelijks over de verplichte fietspaden maar gewoon op de weg. Als ze dan aangereden worden dan is het per definitie de schuld van een auto of motor.
fietser (16-8-2014 om 11:22)
de veronderstelling is dat het vader en zoon waren, neem niet alles zo letterlijk!! Beste Louse! Je moet nooit van je fiets "springen" als je valt rijden ze over je heen. Rustig blijven rijden en altijd 50 cm van de kant. Je nooit laten opjagen. Veel fietsers zijn vlug te bang. Als iedereen zich aanpast hoeven er geen ongevallen te gebeuren. Maar iedereen heeft haast en denkt alleen aan zichzelf en niet aan een ander. Zo zie je maar weer.
Adje (15-8-2014 om 17:59)
Hoe weet deze meneer dat de twee fietsers zijn Vader en Zoon?. Sterkte aan de Fietser.
louse. (15-8-2014 om 17:57)
het is niet alleen als je op een land weg fietst ik maak het iedere dag mee je moet van je fiets spingen voor je eigen veligheid.
Cookie-instellingen beheren