Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Parkeerautomaat opgeblazen in Groede

Toegevoegd: 15-08-2014, 16.37 uur
Door: Manfred Berrevoets

GROEDE - In de nacht van donderdag op vrijdag is een parkeerautomaat opgeblazen op de parkeerplaats aan de Walendijk in Groede.


Door de explosie is de automaat geheel vernield. De brokstukken lagen tot 20 meter in het rond op het parkeerterrein. De daders hebben een deel van het geld uit de automaat meegenomen. De gemeente heeft aangifte gedaan van vernieling. Een nieuwe automaat kost 12.000 euro.

De politie is op zoek naar getuigen van deze vernieling. Ook wil zij graag met mensen spreken die tijdens de nachtelijke uren in de omgeving van de Walendijk iets verdachts hebben gehoord of gezien.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Niek (18-8-2014 om 16:31)
Waar is de tijd gebleven dat er alleen nog maar ballonnen werden opgeblazen.
Lukas (18-8-2014 om 14:23)
Degene die dit heeft gedaan moet wel een (heel) krachtig iets hebben gebruikt (20 meter verderop lagen de brokstukken er nog!)
TSS (18-8-2014 om 09:35)
@ Arie: zonder die automaten zou je heel wat meer belasting gaan betalen, dus ik weet niet waar je beter mee bent.
tonny (16-8-2014 om 08:54)
Terug naar die goede oude tyd toen je nog gratis kon parkeren en je wegenbelasting nog ergens voor diende. Centenpikkers van de hardwerkende burgers om hun luxe leventje te sponsoren zijn het hier in Nederland!!!
Vlissinger (16-8-2014 om 02:17)
@Willem. De gemeente Sluis doet zijn best alle fout geparkeerde voertuigen weg te krijgen, zodat de rest normaal doorgang heeft. Sla het theorie boek verkeersregels nog eens open en kijk eventjes waar je wel en niet mag parkeren, dan krijg je ook geen bekeuring. wat een gezeur weer zeg, je maakt het er zelf naar als je er 1 krijgt.
Jacquelien (16-8-2014 om 00:26)
Jammer dat ze op zo'n mooie grote parkeerplaats een betaal automaat neerzetten. Ik maar denken dat ze dat alleen op Walcheren doen maar nee betalen om een dagje gratis op het strand te zitten. Verschrikkelijk . al die automaten weg er mee
Cookie-instellingen beheren