Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
83 files van totaal 264 km

Man vernielt ruit en slaat agent

Toegevoegd: 18-08-2014, 10.40 uur
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Agenten van de politie hebben zondag in de Kastanjelaan in Terneuzen twee mannen aangehouden. Ze zouden een ruit van een woning in de Populierenstraat vernield hebben.

Rond 21.40 uur kreeg de politie een melding dat er aan de Populierenstraat een ruit zou zijn ingegooid. Agenten konden op de Kastanjelaan twee mannen (22 en 23 jaar oud) beiden afkomstig uit Terneuzen aanhouden. Vermoedelijk hebben zij de ruit ingegooid of geslagen. Een van de verdachten had een bloedende hand.

Het duo is meegenomen naar het bureau. Daar deelde de 22-jarige verdachte een klap uit aan een agent. De diender hield een dikke wang aan de klap over en heeft aangifte van mishandeling gedaan. Beiden verdachten zijn ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (18-8-2014 om 18:11)
Een ruit ingooien en dat op die leeftijd is toch niet normaal wie gaat dat betalen en dan vervolgens die door de politie meegenomen waren was er een van dat koppel dat bij de politie een klap uitdeelde als gevolg een dikke wang er aan over hield, jammer dat de politie niet en wel zwaarder een klap had terug gegeven, opsluiten en alle vieze karwijen laten uitvoerren
jan (18-8-2014 om 17:23)
Dit soort lieden hoort niet thuis in een "fatsoenlijke" maatschappij. Dus: zo lang als mogelijk is vastzetten om tot inkeer (bedaren) te komen. En indien niet: blijven volgen !
Frans1 (18-8-2014 om 15:52)
Laat dat tuig maar lekker een tijdje zitten.Is mijn buurt weer even veilig.
Cookie-instellingen beheren