Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Amokmakend stel opgepakt in Renesse

Toegevoegd: 24-08-2014, 12.02 uur
Door: Manfred Berrevoets

RENESSE - Een 26-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland en een 17-jarig meisje uit Rotterdam zijn zondag op de Zeeanemoonweg in Renesse aangehouden . De man bleek nog een gevangenisstraf van 41 dagen te moeten uit zitten.

Zondagrond 00.45 uur werden agenten op de Hogezoom door portiers van een horecagelegenheid gewezen op een man die een agressieve houding had. De dienders spraken de man hierop aan en op dat moment voegde zijn vriendin zich bij hem. Hij begon haar uit te schelden. Na een waarschuwing van de agenten konden ze hun weg weer vervolgen.

Op De Zoom veroorzaakte het duo vervolgens een opstootje. Dat kon door portiers en agenten gesust worden. Wederom vervolgde ze hun weg. Op de Zeeanemoonweg zocht de man ruzie met willekeurige voorbijgangers. Daarop is hij door agenten aangehouden.

Na controle bleek de man nog 41 dagen gevangenisstraf open te hebben staan. Hij is direct ingesloten. De vrouw bemoeide zich met de aanhouding en spuugde een agent in het gezicht. Hierop is zij ook direct opgepakt. Ook zij is ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AdK (26-8-2014 om 09:00)
Ik ken de omstandigheden verder niet, maar ze hadden bij de eerste keer aanspreken toch ook de persoon al even kunnen natrekken. Nu hebben ze tot tweemaal toe iemand laten lopen die eigenlijk vast had moeten zitten.
AD. (24-8-2014 om 13:37)
Zoiets laten ze 2 keer lopen en moeten er dan alsnog voor de 3e keer naartoe terwijl je aanvoelt dat dit gaat gebeuren dus die pak je toch de eerste keer op zodat je er niet de halve nacht achteraan hoeft.
Cookie-instellingen beheren