Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 14 km

Dode brand Schoondijke omgebracht

Toegevoegd: 25-08-2014, 11.27 uur
Door: Manfred Berrevoets

SCHOONDIJKE - De 56-jarige man die in de nacht van maandag 18 op dinsdag 19 augustus levenloos in zijn verbrande woning in Schoondijke gevonden werd is door geweld om het leven gekomen. Deze conclusie heeft een patholoog anatoom getrokken na sectie op het lichaam van het slachtoffer.

Door deze uitslag, gecombineerd met de eerste bevindingen op de plaats delict wordt deze zaak nu verder als misdrijfzaak opgepakt. De brand ontstond rond 01.30 uur op de begane grond in het pand aan de Dorpsstraat. Al snel stond het hele pand in brand.

Nadat de brand was geblust vond de brandweer het slachtoffer. Op 21 juli is in dezelfde woning een hennepkwekerij opgerold. Dat wordt door de politie ook meegenomen in het onderzoek.

Zie ook:
-
Groot onderzoek naar brand Schoondijke
- Onderzoek fatale brand Schoondijke  
- Dode bij brand in Schoondijke
- Grote brand in pand Schoondijke


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bezorgde burger (29-8-2014 om 12:22)
Deze moord zal als zovele die hier de afgelopen jaren zijn gebeurt ook wel niet worden opgelost..... Teweinig man kracht of sluiten we onze ogen?
schoondijke (26-8-2014 om 20:57)
Zo erg! Heel veel sterkte voor de nabestaanden ..
Cookie-instellingen beheren