Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zakkenrollers zeer actief in Middelburg

Toegevoegd: 28-08-2014, 22.33 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De laatste weken zijn in het centrum van Middelburg zakkenrollers zeer actief. Dat heeft de politie geconstateerd.

De dieven hebben het vooral gemunt op senioren die met een rollator lopen. In totaal kwamen tussen 7 en 28 augustus zes aangiften binnen. In een aantal gevallen blijkt dat de zakkenrollers het hadden voorzien op de bankpasjes van hun slachtoffers.

In een winkel of bij een pinautomaat werd dan de pincode afgekeken om vervolgens in een onbewaakt ogenblik toe te slaan en de slachtoffers van hun pinpas te beroven. Kort daarna werd er geld van de rekening afgehaald.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bert tromp (29-8-2014 om 22:21)
Als je nou weet welke mensen het meest gerold worden, dan gebruik je toch een paar Lokslachtoffers. Waarschijnlijk zijn het mensen die gegroepeerd werken. Succes gegarandeerd..
peter (29-8-2014 om 16:21)
dan neem ik voortaan mijn honden wel mee naar de pin automaat, eens kijken of ze in de buurt komen.
wim (29-8-2014 om 07:10)
In deze tijd waar wij in leven gaat bijna alles automatische zo ook de financiƫle gedeelte maar wat is het gevaar toch groot door misbruik van de automatische mogelijkheden waar slacht offers de dupe van zijn zo ook bij de pin automaten van een bank je komt ogen te kort om dit te voorkomen
Cookie-instellingen beheren