Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 22 km

Traumaheli voor incident Vlissingen

Toegevoegd: 29-08-2014, 02.29 uur - Update: 29-08-2014, 02.35 uur
De helikopter bij het ziekenhuis in Goes.
De helikopter bij het ziekenhuis in Goes.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De traumahelikopter uit Rotterdam is vannacht ingezet vanwege een incident in de Verkuijl Quakkelaarstraat in Vlissingen.

De helikopter werd opgeroepen nadat rond 01.30 uur de ambulancedienst was uitgerukt naar een woning in die straat. Er kwamen twee ambulanceteams ter plekke. Ook de surveillancedienst van de politie was aanwezig.

Nadat de patiënt met spoed per ambulance was afgevoerd werd afgesproken het traumateam te ontmoeten bij de parkeerplaats van het Shell-tankstation naast de A58 bij Arnemuiden. Hierna is de helikopter doorgevlogen naar het ziekenhuis in Goes. Of de patiënt ook door de helikopter is meegenomen is niet bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (1-9-2014 om 01:49)
Heel vreemd dit, helemaal daar die helikopter neerzetten? terwijl er op de parkeerplaats van de gamma zeeën van ruimte zijn. of op het baskensburgplein, of bij de albert heijn op de parkeerplaats, op de nieuwe vlissingse weg, bij scheldemond op de parkeerplaats. Of het meest logische, NAAST de verkuijl Quakkelaarstraat op het grasveld. Maar dat zal wel aan mij liggen.
Cookie-instellingen beheren