Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 20 km

Gewonde bij ongeluk in Kapelle

Toegevoegd: 29-08-2014, 10.01 uur - Update: 29-08-2014, 14.10 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Bij een verkeersongeval op een kruising in Kapelle is vrijdagochtend iemand gewond geraakt.

De aanrijding vond rond 08.05 uur plaats op de kruising van de Stationsstraat met de Dijkwelseweg. Ter plekke waren een fietser en een automobilist met elkaar in botsing gekomen. Het slachtoffer stak de weg over naar het Spoorpad en werd daarbij geraakt door een auto die richting de Vierwegen reed.

De ambulancedienst kwam ter plekke om de fietser, een 16-jarig meisje uit Kruiningen, te behandelen. Ze is met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kapellenaar 2 (29-8-2014 om 19:22)
Het is een gevaarlijk kruispunt voor fietsers. Ik kom daar vaak en ben een fatsoenlijke fietser maar voel me daar vaak onveilig bij het oversteken richting Spoorpad of ik nu van de Dijkwelseweg kom of uit de Stationsstraat.
Koos P. (29-8-2014 om 18:13)
Gevaarlijk kruispunt? Ga toch weg! Als je gewoon rustig oversteekt is er niks aan de hand.
kapellenaar (29-8-2014 om 17:00)
tja, dat was een keer te verwachten... fietsers steken daar in groepen tegelijk over, ze NEMEN gewoon voorrang, terwijl ze dat niet hebben. Ik heb er ook al vaker voor moeten remmen. Maar als fietser ben je natuurlijk weer meer beschermd, dus ben eigenlijk wel benieuwd hoe dit dan weer gaat aflopen. In ieder geval sterkte aan het slachtoffer, hopelijk valt het mee.
anoniem (29-8-2014 om 14:20)
het is een veel te gevaarlijk kruispunt, eindelijk goed dat misschien iemand is geschept ziet de gemeente misschien in dat het gevaarlijk is (fietsers rijden ook altijd door zonder te kijken
Cookie-instellingen beheren