Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 19 km

Dronken automobilist is rijbewijs kwijt

Toegevoegd: 31-08-2014, 11.16 uur
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - Een 35-jarige man uit Brouwershaven heeft niet langer een rijbewijs. Het rijbewijs van de man werd ingevorderd omdat de man dronken achter het stuur had gezeten.

Agenten gingen rond 20.10 uur naar de Lange Nobelstraat in Zierikzee na een melding dat daar twee mannen aan het vechten waren. Toen de agenten ter plekke kwamen, waren de twee vechtersbazen uit elkaar en één van hen was al niet meer aanwezig.

De andere man wilde net het parkeerterrein afrijden. Agenten spraken de man aan over wat er gebeurd was. De man bleek onder invloed van alcohol en werd daarom aangehouden voor rijden onder invloed. Zijn rijbewijs werd meteen i
ngevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VK (31-8-2014 om 22:16)
PP: die tests slaan ook aan op koffie enzo, dus idd, zou goed plan zijn, past netjes in 't idee van de politie/regering, mensen arm maken. Maar alcohol achter het stuur is erger dan een blower die er tegen kan (hogere concentratie)
PP (31-8-2014 om 21:13)
Hoe zit het met de blowers en pillen slikkers ??? Die kunnen nog steeds vrij spel rondrijden !
Cookie-instellingen beheren