Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 9 km

Nieuwe wijkagenten op Tholen

Toegevoegd: 18-09-2014, 09.42 uur
Door: Roland de Jong

THOLEN - Vanaf 29 september 2014 heeft de gemeente Tholen er twee nieuwe wijkagenten bij. Nico van den Wijngaard en Bram Hullekes maken de overstap naar Tholen. Er zijn dan drie wijkagenten actief in de gemeente.

Nico van den Wijngaard en Bram Hullekes zijn ervaren wijkagenten. Zij waren wijkagent in respectievelijk Willemstad/Klundert en Oudenbosch. Zij gaan zich de komende tijd oriënteren op hun nieuwe werkgebied en contact maken met de bewoners om zo te weten wat er leeft en speelt in hun wijk.

De wijkagenten vinden het belangrijk om een uitgebreid netwerk te hebben. Op deze manier horen zij snel als er iets speelt, ook als ze niet in de wijk aanwezig zijn. De bewoners en externe partners zijn hun oren en ogen.

Indeling werkgebied 
Bram Hullekes: Tholen
Nico van den Wijngaard: Sint-Philipsland, Sint Annaland, Sint Maartensdijk en Stavenisse 
Suzanne Kastelijn: Anna Jacobapolder, Scherpenisse, Poortvliet en Oud Vossemeer


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren